Hellcat Motorla Adeta Canavara Dönüşen Dodge Durango (Video)

13
3
2
1
0
Hellcat Motorla Adeta Canavara Dönüşen Dodge Durango (Video)
Hız tutkunlarının ve araba sevdalılarının sevdiği markalardan olan Dodge'un Durango modeline birkaç küçük modifiye yapıldı. Araç, Hellcat SRT motoruyla birleştirildi ve Demon kaputuna kavuştu. Ortaya çıkan canavarsa otomobil tutkunlarından tam not aldı.

Son bir kaç yıldır Dodge, ürünlerini her zaman taze tutmak için uğraş gösterdi. Bunu gerçekleştirmek için yaptığı en büyük şey ise araçlarına daha çok beygir gücü eklemek oldu. Charger ve Challenger, Hellcat ve Demon isimleriyle çıkarak sürekli gündemde kalmayı başardı.

Dodge, her ne kadar bu iki önemli aracını güncel tutmaya çalışsa da Hellcat ve Demon versiyonlarının olmadığı bir model de bulunuyor ve o da Durango ancak bu boşluğu dolduran kişiler de olmadı değil. True Street Performance, Durango’yu Hellcat motoruyla birleştirdi ve ortaya bir canavar çıktı.

Hellcat desteğiyle canavara dönüşen Dodge Durango:

Aracın detayları hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Olan en önemli bilgi ise araçta 6,2 litrelik V8 Hellcat motorunun olduğu. Böylece Durango’nun toplam beygir gücü 700’e ulaşıyor. Aracın torku ise bilinmiyor. Modifiye edilmiş Durango, Demon benzeri bir kaputa da sahip. Yapılan diğer modifikasyonlardan ise videoda bahsedilmiyor.

Dodge, 700 beygirlik bir Durango modeli üretmese de güç seven SUV tutkunlarını unutmamış durumda. Şirket, Durango SRT’nin 6,4 litre V8 motorlu versiyonunu satışta bulunduruyor. Bu durumda araç, 475 beygire ve 637 torka sahip oluyor. Dört çeker olan aracın gücü ise sekiz vitesli otomatik vites sisteminden geçiyor. Araç, modifiyeli Durango kadar hızlı olmasa da yavaş sayılmaz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/375979/dodge-durango-srt-hellcat-engine/
13
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
1
0