Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde İnternet Kesildi!

0
0
0
0
0
Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde İnternet Kesildi!
Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde sabah saatlerinden bu yana kullanıcılar internete erişim sağlayamıyor. Peki bunun nedeni ne?

Ülkemizde yaşanan siyasi olaylar nedeniyle önlem olarak sosyal ağların yasaklanmasıyla sık sık karşılaşıyoruz ancak bu sefer durum diğerlerinden çok daha farklı.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki çoğu ilde sabah saatlerinden itibaren kullanıcılar internete sabit hatlar ve 3G üzerinden erişim sağlayamıyor. Hürriyet’in bildirdiğine göre  kesinti Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Van, Hakkari, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Kilis ve Erzurum illerini kapsıyor.

Birçok kullanıcı internete erişim problemi yaşadığını belirtirken bu erişim probleminin kaynağı henüz bilinmiyor. Ayrıca yetkili kişilerden de internet kesintisiyle alakalı bir açıklama henüz gelmedi.

Olur da konuyla ilgili bir açıklama gelirse size durumu bildirmeye çalışacağız.

Güncelleme: Bu bölgelerde yaşayan takipçilerimizin bildirdiğine göre internete erişim problemi sorunu giderilmiş durumda. Şu anda internet bağlantısı erişimi mevcut.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0