Tasarımı ve Ses Kalitesiyle İddialı HTC Desire 10 Pro Sızdırıldı

0
0
0
0
0
HTC'nin yeni orta seviye akıllı telefonu HTC Desire 10 Pro'ya ait basın görselleri yayınlandı.

Son dönemdeki kötü gidişatını HTC 10 ile tekrardan iyiye döndürmeye başlayan HTC, amiral gemisi modelinin yanı sıra orta segmentte de çalışmalarını sürdürüyor. Giriş / orta seviyede karşımıza çıkan Desire serisinin yeni üyesi HTC Desire 10 Pro sızdırıldı. Cihaz şık tasarımının yanı sıra yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle de öne çıkıyor.

Sızdırma haberlerinde artık adını duymaya alıştığımız Evan Blass (evleaks) tarafından paylaşılan sızıntılarla ilk olarak ortaya çıkan HTC Desire 10 Pro modelinin detaylı basın görüntüleri ve teknik özellikleri de günyüzüne çıktı.

Cihazın tasarım detaylarından kısaca bahsedecek olursak HTC Desire 10 Pro, belki de bugüne kadar Desire serisindeki en iyi tasarıma sahip cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Adeta üst seviye bir hissiyat uyandıran tasarımıyla Desire 10 Pro'da HTC, parmak izi okuyucu HTC 10 gibi ön panele yerleştirmek yerine Huawei'nin bazı modelleri ve LG G5'ten alışık olduğumuz şekilde cihazın arka kısmına yerleştirmiş.

Kısaca cihazın teknik özelliklerine de değinecek olursak Desire 10 Pro, 5.5 inçlik HD çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli Snapdragon yonga seti, 2GB RAM / 16GB depolama alanı ya da 3GB RAM / 32GB depolama alanı ile birlikte geliyor. Ancak cihaz teknik özelliklerinden çok kullanıcı deneyimiyle öne çıkmayı hedefliyor.

HTC Desire 10 Pro ile ilgili en öne çıkan detay ise ses kalitesi. HTC'nin Hi-Fi BoomSound hoparlörüne yer verilen cihazın 24-bit ses çıkışı bulunuyor. Böylelikle birçok amiral gemisi telefondakinden bile iyi bir ses kalitesini HTC Desire 10 Pro'da alabileceksiniz.

Henüz tanıtım tarihi belli olmayan HTC Desire 10 Pro'nun muhtemelen IFA 2016 kapsamında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Bu arada; HTC'nin fiyat politikasına baktığımızda bu cihazın fiyatı orta segmente göre biraz tuzlu olacak gibi. Cihazın tüm detaylarını yakında öğreneceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0