Dr. Öz'den Hayati Tehlikede Yardımınıza Koşan Akıllı Saat: iBeat Life Monitor

0
0
0
0
0
Dr. Öz'den Hayati Tehlikede Yardımınıza Koşan Akıllı Saat: iBeat Life Monitor
ABD'de sunduğu TV programlarıyla dünya çapında şöhrete sahip Dr. Mehmet Öz, iBeat Life Monitor isimli akıllı saate yatırım yaptı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde sunduğu sağlık programlarıyla dünya genelinde önemli bir şöhrete sahip olan Dr. Mehmet Öz, özellikle sağlık odaklı iBeat Life Monitor isimli akıllı saate yatırım yaptı ve aynı zamanda saatin geliştirilmesi sürecinde sağlık danışmanlığını üstlendi.

iBeat Life Monitor isimli akıllı saat ile kısa sürede ABD basınında yer bulan Dr. Öz, bu saatin sağlık takibi açısından önem taşıdığını vurguluyor. Ayrıca görünüşe göre bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan da çalışabilen bu akıllı saate Dr. Öz'ün güveni tam.

Saatin özellikleri neler?

iBeat Life Monitor isimli bu akıllı saat tüm gün boyunca kesintisiz bir şekilde kalp atış ritminizi ölçüyor ve riskli bir durum gözlemlediğinde otomatik olarak bir akrabanız ya da acil servis ile iletişim kurabiliyor. Saat bunun dışında dahili olarak da GPS barındırıyor ve bu sayede konumunuzu bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan öğrenebiliyor.

Fiyatı ne kadar?

iBeat şirketinin CEO'su Ryan Howard'ın paylaştığı bilgilere göre bu saat direkt olarak para verip satın alındığında pek de bir işe yaramıyor. Saati almak isteyen kullanıcılar saatin kesintisiz sağlık hizmetlerinden yararlanmak için yıllık 200 dolar gibi bir ödeme yapma durumunda.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0