Dragon Ball Z'nin 1. Sezonu Microsoft Store'da Sınırlı Süre İçin Ücretsiz Oldu

9
5
0
0
0
Microsoft Store'da anime severler için Dragon Ball kampanyası başladı. Dragon Ball Z'nin 1. sezonu sınırlı süre için ücretsiz oldu.

Microsoft’un anime ayı promosyonlarının bir parçası olarak, Dragon Ball Z’nin birinci sezonunun tamamı Microsoft Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. Dragon Ball Z'nin normal fiyatının 29.99 Dolar olduğu düşünülünce bu anime severler için çok ilgi çekecek bir kampanya oldu.  Microsoft hesabı olan herkes birinci sezonun 39 bölümünün tamamını indirebilir. Kampanya 24 Temmuz'a kadar devam edecek ve Xbox One, PC, mobil cihazlar ve HoloLens platformları üzerinden de izlenebilecek.

Dragon Ball Z, 291 bölüm bölüme ulaştı ve 1986 yılında ilk kez Japonya'da prömiyer yaptı. Dragon Ball Z’nin ilk sezonu öncelikle Goku ve oğlu Gohan arasındaki ilişkiye odaklanırken, daha sonraki sezonlarda Trunks ve Frieza gibi diğer klasik karakterleri tanıttı. 

Anime ayı kapsamındaki diğer promosyonlar da 30 Temmuz'a kadar devam edecek. Örneğin, Ōkami HD remaster ve Dragon Ball Xenoverse 2 gibi oyunlarda % 75'e varan indirimler bulunuyor. Dragon Ball Z'nin 39 bölümden oluşan birinci sezonu için buraya tıklayabilirsiniz. (İndirim henüz TR için geçerli olmayabilir bu nedenle ABD üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz.) Bir diğer yandan Dragon Ball'un bu sonbaharda Amerika Birleşik Devletleri'nde Dragon Ball Z filminin çıkması bekleniyor. Bu nedenle anime ayı kapsamında yapılan kampanyalar ile geçmiş hikayelere tekrar yolculuk yaparak, akıllardaki Dragon Ball hikayelerini canlandırmış olacağız. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/18/17586430/dragon-ball-z-season-1-free-microsoft-store
9
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
0
0
0