Dropbox, Büyük Dosyalar Paylaşabileceğiniz Dropbox Transfer'i Tüm Kullanıcılara Açtı

8
4
1
0
0
Dört aylık bir beta süresinin ardından Dropbox, büyük dosyaları kolayca paylaşmayı sağlamak için dosya aktarma hizmetini tüm kullanıcılara açtı. Dropbox Transfer, kullanıcılara e-posta servislerinin kısıtlamaları olmaksızın büyük dosyalar göndermek için olanak tanıyor.

Bulut depolama şirketi Dropbox, Dropbox Transfer'i piyasaya sürdü ve yeni hizmet, kullanıcılara bir video veya bitmiş bir ürünü teslim ederken dosyaları başkalarıyla paylaşmanın kolay bir yolunu sunuyor.

Yeni hizmeti kullanırken gönderen kişi, bir bağlantının tıklanma sayısı veya paylaştığı dosyaların kaç kez indirildiği gibi önemli istatistiklere erişebilir. Dropbox Transfer ile kullanıcılar, güvenlik için şifreler belirleyebilir, bir süre sonunda bir dosyanın otomatik olarak kaybolmasını sağlayabilir veya kullanıcılar dosyalarına eriştiğinde bir indirme uyarısı almayı sağlayabilir. Dropbox'ın paylaşılan bağlantılar özelliği, kullanıcıların süre sınırlamaları koymasına ve parolalarını da korumasına izin verir.

Dropbox Transfer kullanıcıları, farklı planlar arasından seçim yapabiliyor:

Dropbox Transfer

Dropbox Transfer, tüm fiyatlandırma planlarında kullanıcılar tarafından kullanılabilir ancak mevcut özellikler, sahip olduğunuz plana bağlı olarak değişiyor. Örneğin ücretsiz plan, kullanıcıların 7 gün sonra sona erecek olan 100 MB’a kadar dosya paylaşmasına izin veriyor.

Professional, Business Advanced, Enterprise veya Education planlarındaki ücretli kullanıcılar, dosyaları için son kullanma sınırını 7, 30, 60 veya 90 güne ayarlayabilirken ayrıca 100 GB'a kadar dosya paylaşabiliyor. Dropbox Plus veya Business Standard aboneliği olan kullanıcılar, aynı 7 günlük son kullanma sınırına sahip olmalarına rağmen bir seferde 2 GB'a kadar dosya aktarabiliyorlar.

Dropbox Transfer

Dropbox Transfer'in açıklanmasından bu yana şirket, hizmetin işleyişinde birkaç değişiklik yaptı. Kullanıcılar artık sadece internet sitesi, iPhone ve iPad üzerinden kullanmak yerine Dropbox'ın masaüstünden ve iOS uygulamasından bir aktarım başlatabiliyorlar. Ayrıca artık kullanıcılar, doğrudan mobil cihazlarından gönderdikleri dosyalara da erişebiliyorlar.

WeTransfer ve Mozilla's Firefox Send hizmetlerinin her ikisi de Dropbox Transfer'e benzer işlevsellik sunuyor ancak yeni hizmet, zaten dünyanın en popüler bulut depolama hizmetlerinden birine doğrudan entegre olduğu için rekabete ayak uydurabiliyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/dropbox-rolls-out-file-transfer-service-to-all-users
8
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
0
0