Dünya Çapında Tanınan 150 Sosyal Medya Fenomeni Türkiye Yolcusu!

0
0
0
0
0
Dünya Çapında Tanınan 150 Sosyal Medya Fenomeni Türkiye Yolcusu!
Sosyal medyada yaptıklarıyla milyonlarca kişinin tanıdığı toplam 150 sosyal medya fenomeni, INFLOW etkinliği için İstanbul ve Kapadokya’ya geliyor.

Türkiye yıllardır “turizm cenneti” olarak tanımlanan bir ülke olsa da ne yazık ki son dönemlerde yaşanan üzücü olaylar ülkemizdeki turizm sektörünü de etkilemişti.

Ancak ülkemizin tekrar bir turizm merkezi haline gelerek özellikle yabancı turistlerin ülkemizi ziyaret etmesi için önemli projeler devam ediyor. Bu projelerden biri olan INFLOW Travel Summit kapsamında 150 sosyal medya fenomeni, 24 - 25 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul’u ziyaret edecek.

Swis Otel İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinliğin yanı sıra ünlü isimler bu etkinlik kapsamında İstanbul ve Kapadokya’yı gezecek, Türkiye’den yapacağı paylaşımlarla takipçilerine Türkiye’deki turizm güzelliklerini hatırlatmış olacak. Ayrıca katılımcı isimler arasında sadece sosyal medyaya yönelik içerik üreten kişilerin yanı sıra ünlü gazeteciler, radyo yayıncıları ve Murad Osman gibi fotoğrafçılar da yer alıyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0