Dünya Kupası Maçlarında Yerden Kalkmayan Brezilyalı Futbolcu Neymar'ın 'Font'u Yapıldı

114
9
4
0
0
Dünya Kupasın'da üstün darbe alma yetenekleri ve estetik düşüşleriyle ününe ün katan Neymar, bu kez "font" olarak bizler için düşüyor.

Her bir Dünya Kupası Turnuvası, futbol anlamında akıllara ve tarihe kazınan sahnelere ve maçlara imza atmış olsa da kimi zaman medyatik oyuncuların tuhaf davranışları ya da ilginç hareketleriyle de adından sıkça bahsettiriyor.

Bu senenin medyatiklik ve tuhaf davranış konusundaki galibi de şüphesiz ki Yeşilçam figüranlarına taş çıkaran darbe alma sekanslarıyla Neymar oldu. Abartılı tepkileri ve kendisine yapılan sözde faulleri göstermek için girdiği haller ile dünyanın dört bir yanında fenomene dönüşen Neymar, daha önce KFC tarafından da oldukça eğlenceli bir şekilde tiye alınmıştı.

Bugünlerde ise bambaşka bir proje, Neymar’ın “muhteşem” rol yapma yeteneğini bilgisayarlarınıza font olarak getiriyor. Brezilyalı kreatif ajans Mutato çatısı altında Lucianı Jacop tarafından geliştirilen font, Neymar’ın hareketlerini baz alan 26 harften oluşuyor. Ücretsiz olarak indirilebilen font, “Ney Type” adı ile muzip kullanıcılarını bekliyor  

114
9
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
114
9
4
0
0