Dünya Ticaret Merkezi Yıkılmadan Hemen Önce Çekilen Dehşet Görüntüler!

0
0
0
0
0
Dünya Ticaret Merkezi Yıkılmadan Hemen Önce Çekilen Dehşet Görüntüler!
11 Eylül 2001'de gerçekleşen saldırılar aradan 15 sene geçmesine rağmen hala hafızalardaki yerini koruyor. İşte o saldırılardan sonra kaydedilen dehşet anlarını gösteren tarihi bir video...

11 Eylül 2001 tarihinde dünyanın en büyük terör saldırılarından biri gerçekleşti. Yaşı müsait olup o yılları hatırlayanlar bilecektir, tüm dünya canlı yayında bir süper gücün acizliğini izledi. Sabah saatlerinde ABD’nin en finans merkezi New York’taki “ikiz kuleler” olarak adlandırılan Dünya Ticaret Merkezi’ne 2 ayrı yolcu uçağı ile kamikaze saldırısı yapıldı. Art arda gerçekleşen saldırılardan sonra kuleler yaklaşık bir saatlik süreler içerisinde yıkıldı.

Aşağıdaki görüntüler ise bir amatör tarafından ilk kule yıkıldıktan sonra çekildi. O dehşetin içerisine giren cehennemden yaklaşık 6 dakikalık bir görüntüyü kaydetmeyi başardı. YouTube’da bir süredir bulunan bu video tarihsel bir belge niteliği taşıyor. Bu nedenle, daha önce izlemeyenler için oldukça önemli. Terörün yarattığı yıkımları  ve insanlara nasıl büyük acılar yaşattığını sanırım artık herkesin anlaması gerekiyor. Dileğimiz 11 Eylül ve  benzeri tüm terör olaylarının dünyanın her yerinde son bulması.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0