Dünyadaki En Hızlı Şarj Edebilme Özelliğine Sahip Wireless Şarj İstasyonu!

0
0
0
0
0
Dünyadaki en hızlı şarj edebilme özelliğine sahip olan SonicPower’ın wireless şarj istasyonundan bahsettik.

Söz konusu şarj olunca bir çoğumuzun aklına vurur yüzüne ifadesi, yine uzun zaman mı alacak bir tanesi repliği gelir oldu. Günümüz teknoloji dünyasında şarj konusunda daha yüksek mAh’lı ve daha hızlı şarj olabilen bataryalar devamlı geliştirilip piyasada satışa sunuluyor.



SonicPower’ın bir Kickstarter kampanyası ile tanıttığı bu wireless şarj cihazı, diğer kampanyalara nazaran haliyle daha çabuk ilgi gördü. Bir deneme ürünü ile yapılan testler sonucu 5VDc ve 1.8 A/mper çıkış gücüne sahip olan şarj cihazı, aynı zamanda bunu wireless ile aktarabilmeyi başarabilmesi sebebiyle en hızlı wireless şarj edebilme özelliğine sahip şarj istasyonu ünvanını aldı. 



Tabii sahip olduğu tek özellik yüksek mAh değeri değil elbette, ayrıca telefon kılıfına takacağınız besleme kablosu 360 derece hareket edebilme özelliğine de sahip. Ne şekilde oturur veya yatarsanız yatın, telefonunuzun şarjı asla kesilmiyor, elektrikler gitmediği sürece tabi. SonicPower, aynı zamanda bu şarj cihazlarının VR sanal gerçeklik gözlüğü konusunda da çok büyük bir yardımları olacağını belirtiyor. Gerekli destekleri alıp en kısa sürede seri üretime geçmeleri dileğiyle.





Cihazın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Kaynak : http://interestingengineering.com/sonicpower-worlds-fastest-wireless-charger-phone/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0