Avustralyalı Bir Aile, Yetiştirdikleri Devasa Boyutlu Mantar İçin Dünyanın Parasını İstedi

0
0
0
0
0
Avustralyalı Bir Aile, Yetiştirdikleri Devasa Boyutlu Mantar İçin Dünyanın Parasını İstedi
Avusturalyalı bir aile yetiştirdikleri 1.5kg ağırlığındaki en büyük yer mantarı için 3000 Avusturalya doları istiyor.

Zaman zaman normalden daha büyük bitkilerin oldukça yükske fiyatlarla satıldığı haberleriyle sık sık karşılaşabiliyoruz. Ancak olağanüstü olarak karşılanabilecek bazı bitkiler için de bu durum geçerli.

Avusturalya’da karşımıza çıkan dünyanın en büyük yer mantarı, yaklaşık 1.5kg ağırlığıyla çevredekileri şaşırtırken, yer mantarının fiyatı sizi daha çok şaşırtacak.

Yer mantarının oldukça değerli olduğu biliniyor ancak dünyanın en büyük yer mantarı olan bu bitkinin değeri epey fazla. Mantarın sahibi Avusturalyalı aile bu mantarın fiyatını 3000 Avusturalya doları olarak belirlemiş. Ayrıca bu mantarın sahibi olan aile daha önce de benzeri büyük yer mantarlarlarıyla karşılaştıklarını ancak ilk kez bu kadar etkileyici bir mantar gördüklerini söylüyor.

Aslında bu yer mantarı ailenin köpeği tarafından ormanlık bir arazide bulunmuş. Açıkçası bu mantarı satın almak işe yarayacak bir şey mi bilmiyoruz ama çevrenizdeki insanlara “Dünyanın en büyük yer mantarı” bende demek için 3000 Avusturalya dolarını gözden çıkarmanız gerekiyor.

()

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0