Dünyanın En Güçlü Windows 10 Mobile Telefonu Türkiye’ye Geliyor!

0
0
0
0
0
Windows 10 Mobile tarafının en sağlam telefonu olan HP Elite X3, Türkiye yolunda!

Microsoft’un bir türlü doğrultamadığı mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile, hala ufak da olsa gelişmeye ve sektörün içinde yer edinmeye çalışmakta. Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerinin piyasaya çıkmasından önce uzun bir süre piyasadaki amiral gemilerinin gerisinde modeller çıkarmasının da etkisi olduğunu düşündüğüm bu durum ise HP Elite X3 ile değişebilir.

Teknik özellikler bakımından bu senenin en iyi telefonlarından biri olmaya net aday HP Elite X3, Windows Phone dünyasının gelmiş geçmiş en güçlü telefonu olarak görsek yanlış yapmayız.

Teknik özelliklerini hemen hatırlayacak olursak 6 inç (5.96 inç) 2K Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 çipseti ve Adreno 530 grafik işlem birimi, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB depolama, 16MP arka ve 8MP ön kamera gibi detaylara sahip olan telefonda USB Type-C bağlantı portu, Continuum & iris tarayıcı desteği ile ses noktasında ise B&O stereo hoparlör bulunmakta.

699 Dolar çıkış fiyatına sahip olan cihazın full aksesuarlı paketi ise 1200 Dolar gibi bir fiyatla piyasada olacak. Ayrıca fiyat düşürmek adına 32GB depolama alanına sahip bir modele daha sahip olacak olan HP Elite X3’ün bu versiyonunun Türkiye’ye gelmesi muhtemel.

Ağustos ayı içerisinde satışa çıkması beklenen cihazın Türkiye’de uygulanacak fiyatı ise şu an için belli değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0