Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı PewDiePie YouTube Kanalını Kapatacak

5
2
0
0
0
Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı PewDiePie YouTube Kanalını Kapatacak
YouTube'un gidişatından memnun olmayan ünlü YouTuber, 50 milyon aboneye ulaştığında YouTube kanalını kapatacağını açıkladı.

Son dönemlerde YouTube'un algoritmasını değiştirmesiyle birlikte onlarca kanal YouTube'da ülkedeki trend listelerine giren videoların düşük izlenmeye sahip ve ağırlıklı olarak kalitesiz içerikler olmasından şikayetçi. Yeni algoritmanın kalitesiz içerikleri öne çıkardığı ve izlenme sayısını hiçe saydığını düşünen YouTuberlardan biri ise dünyanın en ünlü YouTuber'ı PewDiePie.

Daha önce paylaşımlarıyla YouTube'a tepkisini açıkça dile getiren PewDiePie, kendi içeriklerinin hızla düşmesinden ve bu durumun sorumlusunun YouTube olduğundan şikayetçi olmuştu. Şimdi ise PewDiePie, yayınladığı videoyla 50 milyon aboneye ulaştığında kanalını kapatacağını ve yoluna farklı bir YouTube kanalıyla devam edebileceğini söyledi.

PewDiePie bu videoda neden şikayetçi oldu?

YouTube'un kendisini kasti ya da yeni algoritmasıyla bir şekilde arkaplana ittiğini düşünen PewDiePie, 40 milyonu aşkın abonesinin tümünün kendi içeriklerine erişemediğinden ve bildirim özelliğini açan kişilerden çok kısıtlı sayıda kişiye bildirim gittiğinden şikayetçi oldu. Aynı zamanda PewDiePie, kendi içeriklerinin ilgili videolar ya da trendler gibi menülerde eskisi kadar öne çıkarılmadığını ve bu nedenle izlenme sayısının ciddi anlamda düştüğünü söyledi. Bu durumla birlikte kendisinin 50 milyon aboneye ulaştığında YouTube kanalını kapatacağını ve belki yeni bir YouTube kanalıyla yoluna devam edeceğini söyledi.

PewDiePie'ın bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz aynı zamanda videoda Türkçe altyazı desteği de bulunuyor.

5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0