Dünyanın İlk ASMR Komedi Gösterisi Pazartesi Günü Yayınlanacak

11
5
4
4
0
Son dönemlerde popülerliği iyiden iyiye artan ASMR videolarına önümüzdeki günlerde bir yenisi eklenecek ancak bu videonun benzerlerinden farkı, dünyada ilk kez bir stand up gösterisinin ASMR'ye uyarlanmış olması.

Hayatımıza çok da uzak olmayan bir geçmişte "ASMR" isimli yeni bir kavram girdi. ASMR, aslında bir çeşit video türü ve "beyin orgazmı" olarak açıklanıyor. Kimi insanlar, ASMR türündeki videoları izlemekten keyif alırken kimileri ise açıkça rahatsız olduklarını dile getiriyorlar. Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, bugün binlerce ASMR videosunu bünyesinde barındırıyor.

ASMR'nin olayı, daha çok seslerin insanda yaşattığı duygulara dönük. Öyle ki bu tarz içerik üreten YouTuber'lar, mikrofonlarının dibine kadar girerek kelimeleri kimi zaman bastırarak söylüyorlar kimi zaman da değişik materyallerle insanlara hitap etmeye çalışıyorlar. Şimdi ise dünyanın ilk ASMR stand up gösterisi yayınlanacak. 

Dünyanın ilk ASMR stand up gösterisi, aslında bir uyarlama olacak:

ASMR

Önümüzdeki günlerde "Turtle Canyon Comedy" isimli bir YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak olan video, aslında çok ünlü bir televizyon yıldızının yıllar önceki gösterisini içerecek. Bu gösteri, ABD'li yıldız Jack Barry'ye ait olan "Tango" isimli stand up gösterisi. Turtle Canyon Comedy kanalının içerik üreticileri, bu gösteriyi ASMR'ye uyarlayarak seyircilerin beğenisine sunacaklar.

Bahsi geçen YouTuber, ASMR stand up gösterisinin bir bölümünü YouTube'a geçtiğimiz saatlerde yüklemiş durumda ancak gösterinin tamamı, pazartesi günü yayınlanacak. Dünyanın ilk stand up gösterisi olma özelliği bulunan ASMR videosunun paylaşılan bir kısmını, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fragman tadındaki ASMR stand up gösterisi:

Kaynak : https://www.chortle.co.uk/news/2019/10/11/44512/shush!_its_the_worlds_first_asmr_stand-up_special
11
5
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
4
4
0