Dünyanın İlk ESpor Filmi Olan Türk Yapımı ‘İyi Oyun’un Oyuncu Kadrosu Açıklandı

61
14
11
10
8
Dünyanın İlk ESpor Filmi Olan Türk Yapımı ‘İyi Oyun’un Oyuncu Kadrosu Açıklandı
Ülkemizi de dahil olmak üzere tüm dünyayı ele geçirmekte olan eSpor çılgınlığı, şimdi de film sektörüne giriş yapıyor. Bu bağlamda, ‘İyi Oyun’ adı verilecek olan sinema filminin oyuncu kadrosu belirlendi.

Dünyanın ilk eSpor temalı sinema filmi olmaya hazırlanan ‘İyi Oyun’, konusu itibarı ile büyük bir ilgi topladı. İsmini tüm oyuncuların maç sonunda kullandığı ‘GG’ (Good Game) kavramından alan eSpor filmi, özellikle bu platforma ilgi duyanların ilgisini çekecek.

Türkiye’de ilk olarak League of Legends ile başlayan ve devamında farklı oyunlarla yoluna devam eden eSpor serüvenin devamı olan ‘İyi Oyun’ isimli sinema filmi, 12 Ekim’de çıkış yapacak. Bu noktada filmde oynayacak oyuncular şu şekilde: Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin, Kerem Bürsin, Orkun Işıtmak, Doğaç Yıldız.

İçlerinde ünlü isimlerinde bulunduğu oyuncu kadrosu, şüphesiz ki filme ayrı bir hava katacaktır. Umut Aral’ın yönetecek olduğu ‘İyi Oyun’, hala bilinmeyen bazı detaylara sahip olsa da filmin böylesine büyük bir ilgi gördüğünü düşünürsek, diğer noktaların da yakında gelmesi gecikmeyecektir.

61
14
11
10
8
Emoji İle Tepki Ver
61
14
11
10
8