Dünyanın İlk Sanal Gerçeklik Kullanılarak Yapılacak Konseri Bu Hafta Düzenleniyor

0
0
0
0
0
Teknoloji dünyasına damgasını vuran, insanların yoğun kullanım akınına uğrayan VR gözlükleriyle eşi benzeri görülmemiş yeni bir dönem daha açılıyor.

Bilidiğimiz gibi VR gözlüklerin kullanımı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu zamana kadar sadece oyun ve video izlediğimiz VR gözlüğüne sanatçılar tarafından popüler olacak yeni bir akım daha ekleniliyor. Bu hafta içerisinde düzenlenilecek Los Angeles merkezli müzik grubu Avenged Sevenfold, VR gözlüğü ile izlenilecek canlı konser verecek. Sahne sırasında izleyici olarak yer alacak 50 dinleyici kitlesinede birer Samsung VR gözlüğü verileceği gibi dünya genelinde VR setine sahip olan herkes bu müthiş konsere dahil olabilecek. 



Avenged Sevenfold’un gerçekleştireceği bu konser sonrası eminiz ki, dünya müzik endüstrisinde yer alan bir çok grup veya sanatçı bu uygulamadan faydalanacaktır. Kısacası sanatçılar için yeni bir akım başlıyor da diyebiliriz. Umarız bunun sonu da Icebucket Challenge gibi anlamsız yollara sapma yapmaz. Aşağıdan Avenged Sevenfold’un Stage adlı videosunu izleyebilirsiniz. 



Kaynak : http://mashable.com/2016/10/25/avenged-sevenfold-virtual-reality-universal-music/#pzurzJEGL5qs
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0