Dünyanın Merak Ettiği Antarktika’daki Piramitlerin Sırrı Çözüldü

0
0
0
0
0
Dünyanın Merak Ettiği Antarktika’daki Piramitlerin Sırrı Çözüldü
Yıllardır tüm dünyanın merak ettiği Antarktika’da bulunan piramitlerin, kıtanın en yüksek dağı Vinson’ın uzantıları olduğu ortaya çıktı.

ABD ve Avrupa’dan bazı araştırmacılar tarafından keşfedilen Antarktika’daki piramitlere ait ilk fotoğraflar 2013 yılında yayınlanmış, o zamandan beri de elde edilen bilgiler gizli tutularak piramitlerle ilgili hiçbir açıklama yapılmamıştı. Bu durum, elbette konuyu takip eden kişilerde de büyük bir gizem oluşturmuştu. 

Piramitlerle ilgili gerçek ise daha sonra ortaya çıktı. Söz konusu bu piramitlerin, Antarktika’nın en yüksek dağı olan Vinson’ın uzantıları olduğu ortaya çıktı. İngiliz Alien Disclosure Group’tan Steven Hannard tarafından piramitlerin UFO’larla bir bağlantısı olabileceğine dair video yayınlanmıştı. Fakat bu videonun bölgeye giden dağcıların internet sayfasından alındığı ve fotomontajdan ibaret olduğu ortaya çıktı.

Yer bilimci Yuriy Kozlov, bu tarz yapıların farklı yoğunluktaki minerallerin katılaşması sırasında yağmur, kar ve rüzgar gibi doğa koşulların yardımıyla oluştuğunu belirtti.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0