Düşük Sistem Gereksinimlerine Rağmen 100 GB Boş Alan İsteyen Oyun: Shenmue III

71
16
8
5
5
Düşük Sistem Gereksinimlerine Rağmen 100 GB Boş Alan İsteyen Oyun: Shenmue III
Oyunların boyutu gün geçtikçe artmaya başladı, ancak Shenmue III adıyla çıkış yapan yeni bir oyun sizden sağlam bir RAM, işlemci gücü ya da ekran kartı talep etmiyor. Oyunun tek beklentisi 100 GB’lık boş alana sahip olmanız.

Son yıllarda çıkan oyunların boyutları, oyuncuların bazen sabrını taşıracak kadar çok olabiliyor. Bir dönemler kendi DVD ya da CD’leri ile satılan oyunların büyük çoğunluğu artık Steam gibi servisler üzerinden indiriliyorlar. Yani internet bağlantınız kaliteli değilse günlerce oyunun inmesini bekleyebiliyorsunuz. Tüm bunlar haricinde, son dönem oyunların büyük bir çoğunluğu gerçekten de çok para dökülerek sahip olabileceğimiz bilgisayarlar talep ediyorlar. 

Shenmue III adıyla çıkış yapan bir oyun ise genelde sektör görülmeyen bir örneği teşkil ediyor. Kickstarter üzerinde, tüm zamanların en fazla maddi desteğini toplayan oyun olan Shenmue III, yıllardır ertelenen bir projeydi. Bu nedenle grafikler açısından yıllar öncesinin teknolojisini talep ediyor. Projenin sona yaklaşmasıyla ortaya çıkan sistem gereksinimleri de hikaye açısından yoğun, görsel açıdan günümüze göre zayıf bir yapımla karşılaşacağımızı gösteriyor.

Aslında Aralık 2017’de çıkış yapması beklenen Shenmue III’ün aldığı maddi desteğin toplamı 7 milyon doları buldu. Sonrasında 2018’in ikinci yarısına kadar ertelenen yapım, YS Net tarafından hayata geçiriliyor, Deep Silver tarafından da dağıtılıyor. YS Net, Twitter üzerinden bir anket düzenleyerek, kullanıcılara oyunun önce PS4 için mi yoksa PC için mi çıkması gerektiğini söylüyor. 

Ekipi oyunun geliştirme sürecinin hala devam ettiğini, ancak sona yaklaştıklarını söyledi.

Shenmue III eğer hiç değişikliğe uğramazsa şu minimum gereksinimlerle yayınlanacak:

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) veya daha iyi; Dört çekirdekli veya daha iyi
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: Nvidia GeForce GTX 650 Ti veya daha iyisi (DirectX 11 kart ve VRAM 2GB Gerekli)
  • DirectX 11
  • Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
  • Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Kaynak : https://www.techspot.com/news/75305-shenmue-iii-minimum-requirements-revealed-low-end-pc.html
71
16
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
71
16
8
5
5