Dwayne Johnson ve Jason Statham'lı Hızlı ve Öfkeli Spin-off Filmine Sürpriz Bir Oyuncu Dahil Oldu!

33
3
3
3
1
Hatırlanacağı üzere Hızlı ve Öfkeli’nin, serinin 8. filmiyle birlikte çok fazla büyüdüğünü düşünen yapımcılar, filmi ikiye ayırma kararı almışlardı. Bu kararın ardından duyurulan spin-off filminden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Son haberlere göre spin-off'a, bir önceki filmde muhteşem bir uyum yakalayan Dwayne Johnson ve Jason Statham ikilisine ek olarak sürpriz bir oyuncu daha eklendi: Vanessa Kirby.

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ve Deckard Shaw (Jason Statham) karakterlerinin etrafında geçecek filmin hikayesi hakkında hala net bir bilgi yok. Hatta daha filmin isminin ne olacağı bile net şekilde bilinmiyor, proje şimdilik "Hobbs and Shaw" olarak adlandırılıyor.

Çekimlerine bu sonbaharda başlanması beklenen filmde Vanessa Kirby, Deckard Shaw'un kız kardeşi olarak karşımızda olacak. Hattie isimli bu karakter bir ajan olacak ve ana ikilimize yardım sağlayacak.

Hayli popüler olan The Crown dizisinden tanıdığımız yıldız oyuncu, Görevimiz Tehlike 6 filmiyle beraber de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu projeyle beraber yıldızının iyiden iyiye parlamaya başladığını söyleyebiliriz.

Filmin 2019 Temmuz'unda vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5916607/The-Crowns-Vanessa-Kirby-star-Fast-Furious-spin-Dwayne-Johnson-Jason-Statham.html
33
3
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
33
3
3
3
1