Dwayne “The Rock” Johnson, Kendi Kablosuz Kulaklıklarını Satışa Sundu

50
25
7
6
4
Ünlü oyuncu Dwayne “The Rock” Johnson, sporcular için özel olarak üretilen kendi kablosuz kulaklıklarını satışa sundu.

Hollywood’un en çok kazanan oyuncularından biri olan Dwayne “The Rock” Johnson, JBL-Under Armour ortaklığı ile üretilen Project Rock adlı kendi kablosuz kulaklığını tanıttı. Dwayne Johnson’ın kendi imzası olan Brahma Bull logosu taşıyan kulaklıklar için teknik olarak UA Sport Wireless kulaklıkların Project Rock Edition versiyonu da diyebiliriz.

Sporcular için özel olarak tasarlanan kulaklıklar, JBL’in gelişmiş ses teknolojisi ile Under Armor’un terleme önleyici özel kumaşı ile birleştiriyor. Bu sayede kulaklıklar antrenman sırasında kulakların ekstra olarak terlemesini engelliyor. Üstelik Under Armor tarafından özel olarak hazırlanan kulaklık pedleri çıkarılıp elle yıkanabiliyor.

Dwayne “The Rock” Johnson’ın bu özel kulaklıklarına sahip olmak için 250 dolar, yani vergiler hariç yaklaşık 1200 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Kulaklıklarla birlikte Iron Paradise Airwaves adında bizzat Dwayne Johnson tarafından hazırlanan bir Spotify listesi de sizi bekliyor. Project Rock kulaklıklara Under Armour web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/28/17512652/project-rock-headphones-wireless-fitness-price-release-date
50
25
7
6
4
Emoji İle Tepki Ver
50
25
7
6
4