E3’ün Bombası Geldi: Konami, eFootball PES 2020’nin Fragmanını Yayınladı

69
38
12
11
10
Konami, kült haline gelen futbol oyunu serisi PES’in yeni oyunu eFootball PES 2020’yi duyurdu. İşte karşınızda detayları.

Konami, PES serisinin yeni oyunu eFootball PES 2020’yi E3’te duyurdu. 10 Eylül'de satışa çıkacak yeni oyun, isimden de anlaşılabileceği e-spor üzerine yoğunlaşacak. Konami’nin dediğine göre PES 2020’de sahada yapılan her hareketin doğruluğu ve tutarlılığını sağlamak adına ekspertizlere danışılmış.

En göze çarpan çalışmalardan biri de geliştirici ekibin Andrés Iniesta ile birlikte onun sahadaki boşlukları görüp oyunu çalımlarla ve paslarla ilerletmesini sağlayan yeteneğini oyuna daha iyi adapte edebilmek için çalışmış olması.

Serinin hayranları, PES’te gerçekçiliğin her zaman önemli olduğunu ve zaferlerinizde olduğu gibi başarısızlıklarınızda da pay sahibi olduğunu kabul edecektir. Bu felsefe doğrultusunda PES 2020, oyuncu hatalarından istifade edip avantaj sağlayabileceğiniz gerçekçi bir oynanış sağlayacak. Birkaç yeni ilk dokunuş taktikleri de kişiselleştirmenin gelişmesi adına oyuna eklenmiş.

Oyundaki Ana Lig modu yenilenmiş bir biçimde geliyor. Daha gerçekçi transferler yapabilecek ve Maradona gibi efsanevi antrenörlerle takımlarınızı yönetebileceksiniz. Maç sonrası-öncesi, transfer sonrası gerçekleşen basın açıklamalarında ise interaktif diyaloglar ile karşılaşacaksınız.

eFootball PES 2020, ‘finesse’ adı verilen yeni bir top sürme tekniği, iyileştirilmiş markaj yeteneği, iyileştirilmiş vuruş doğruluğu, daha gerçekçi savunma, iyileştirilmiş top fiziği ve yeni beceriler gibi önemli unsurlar içeriyor. Yani hem kendi takımınız hem de karşı takım olsun çok daha fazla gelişmiş bir yapay zekâ ile birlikte oynayacağız.

PES 2020, aynı zamanda hem maçlarda hem de menülerdeki deneyiminizi geliştirmek adına görsel iyileştirmeler vaat ediyor. Oyuncular, yüksek performanslı 3D tarama teknolojisini kullanarak geliştirilmiş ve aslına sadık olan stadyumlarda, zamana göre değişen ışıklandırmalar ile birlikte gerçekçi bir atmosferin içine kapılacak.

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/konami-announces-efootball-pes-2020-releases-on-september-10th-first-details-and-e3-2019-trailer/
69
38
12
11
10
Emoji İle Tepki Ver
69
38
12
11
10