E3 2018'in Üçüncü Gününde Karşımıza Çıkan 7 Büyük Oyun Duyurusu

19
3
1
1
0
E3 2018, büyük şirketlerin yaptığı sürprizler ile başlamıştı ve sonrasında önemli açıklamalar geldi. Etkinlik kapsamında oyun dünyası için 7 önemli duyuru yapıldı.

E3, dünyanın en büyük oyun şirketlerinin, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi popüler oyun konsolları için hangi yeniliklerin geleceğini sergilediği dünyanın en büyük etkinliklerinden biri. Bugün sizlere, E3 2018'de şu ana kadar yapılan konferanslarda en etkileyici 7 oyunu hatırlatacağız.

The Last Of Us II

The Last Of Us II, konferansın en heyecan uyandıran haberlerinden biri olmayı başardı. İlki çok sevilen oyun için daha sonrasında ek bir paket sunulmuştu, ancak oyuncular bununla yetinmek istemiyordu. Bu isteklere daha fazla kayıtsız kalamayan Naughty Dog, 11 dakikalık bir oynanış videosu paylaşarak, herkesi büyüleyip kafalardaki soru işaretlerini yok etti.

Ghost of Tsushima

Sony, PS4'ler için özel olarak tasarlanan Ghost of Tsushima oyununun 9 dakikalık bir oynanış videosunu paylaştı. Witcher 3'ün aksiyon sitemine oldukça benzeyen bir dövüş sistemi kullanan oyun, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Assassin's Creed Odyssey

Antik Yunan dönemi her zaman oyunlarda görmeyi sevdiğimiz dönemlerden ve atmosferlerden biri olmuştur. Sevilen oyun Assassin's Creed'in, yeni oyunu Assassin's Creed Odyssey ile Antik Yunan havasını soluyacağız. 5 Ekim'de oynanabilir duruma gelecek olan oyun, tüm oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.

Residen Evil 2 Remastered

Oyuncuların yıllardır vazgeçemediği bir oyun olan Resident Evil 2'nin yenilenmiş hali Resident Evil 2 Remastered duyuruldu. Sevilen oyun yalnızca PS4'ler için oynanabilir durumda olmayacak. Oyunun yenilenmiş halini PS4'lerin yanı sıra Xbox One ve bilgisayarlarımızdan da oynayabileceğiz.

Death Stranding

Death Stranding, son dönemin en çok merak edilen oyunları arasında yer almaktaydı. Sony, E3 2018 kapsamında Death Stranding için 8 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Paylaşılan video ile oyuncuların beğenisini kazanan Death Stranding, yalnızca PS4 üzerinden oynanabilecek.

Nioh 2

Team Ninja tarafından geliştirilen Nioh 2 için bir fragman yayınlandı. Bol aksiyonlu bir PS4 oyunu olan Nioh 2, 2019 yılında oynanabilir hale gelecek. Geçen yılın başlarında serinin ilk oyunu olan Nioh ile tanışmıştık ve şimdi ikinci oyunun fragmanı karşımızda.

Beyond Good & Evil 2

Beklenen oyunlardan biri olan Beyond Good & Evil 2 için de sinematik bir fragman yayınlandı. İlk oyunun ardından yıllar geçmesine rağmen oyun neredeyse oyuncuların tamamında heyecan uyandırmayı başardı. 4 dakikalık video, oyunun oldukça güzel grafiklere sahip olduğunu gösterdi.

Oyun dünyası ve oyuncular için önemli bir etkinlik devam etmekte. Siz de YouTube üzerinden çeşitli canlı yayınları izleyerek etkinlikleri takip edebilirsiniz. Şakalar ile başlayan E3 2018, önemli açıklamalarla devam ediyor ve bakalım önümüzdeki günlerde bizi hangi açıklamalar bekliyor?

Kaynak : http://www.businessinsider.com/e3-2018-sony-playstation-ps4-ubisoft-square-enix-2018-6?utm_source=feedly&amp%3Butm_medium=referralhttp://www.businessinsider.com/e3-2018-sony-playstation-ps4-ubisoft-square-enix-2018-6?utm_source=feedly&amp%3Butm_medium=ref
19
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
1
0