E3 2019'da Halo Infitine ve Project xCloud Hakkında Yeni Detaylar Paylaşılacak

2
1
0
0
0
Brad Sams, popüler teknoloji sitesi Thurrott’a yaptığı açıklamada Microsoft’un E3 2019'da yapacağı sunumda Halo Infinite’in oynanışının gösterileceğini ve xCloud hakkında bazı yeni teknik detayların paylaşılacağını açıkladı.

Microsoft’un E3 2019 medya sunumu sadece birkaç gün uzağımızda ancak bazı duyumlar almaya başladık bile. Brad Sams’in Thurrott’ta yayınlanan raporuna göre şirket, sonunda Halo Infinite oyununu sergileyecek ve Project xCloud oyun akışı sistemi hakkında konuşacak.

Project xCloud’un E3 2019'da gösterilip gösterilmeyeceği ve Google Stadia’dan daha güçlü olup olmadığı hakkında herhangi bir kanıt yok ancak Halo Infinite’in gösterimin bir parçası olacağını söyleyebiliriz. Sams bu konuda hakkında şunları söyledi:

“Halo Infinite için konuşacak olursak ilk gerçek gösterimi olacak yeni nesil bir oyun. Microsoft, oyunun gösterim sürümünü PC platformunda Xbox oyun koluyla oynayacak. Yeni nesil bir oyunu günümüz Xbox One donanımı üzerinde sergilemek istemediler. Sunumun bir diğer kilit noktası ise şirketin xCloud servisi olacak. Microsoft, servisin bazı detayları hakkında konuşacak. Google’ın yaptığı sunumda 10,7 teraflop değerlere çıktığını duyduk. Biz de konuda yeni bir teklif ile geleceğiz.”

Microsoft henüz xCloud hakkında fazla bilgi vermese de yapılan bu konuşmadan Project xCloud’un Google Stadia’dan daha güçlü olabileceğini anlayabiliyoruz. Şimdilik bunun cevabını Microsoft’un yapacağı sunuma kadar beklemeliyiz.

Peki ya sizler 9 Haziranda gerçekleşecek olan Microsoft sunumunda ne gibi şeyler duyacağımızı düşüyorsunuz? Halo Infinite’in açık dünya olarak çıkması çok güzel olabilirdi mesela :)

Kaynak : https://www.windowscentral.com/report-halo-infinite-gameplay-reveal-set-e3-2019-xcloud-more-powerful-google-stadia
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0