E3'e Damgasını Vuran The Elder Scrolls 6'dan Neler Bekleniyor?

34
10
5
3
2
E3 2018'de duyurulan yeni oyunlar arasında The Elder Scrolls 6 da bulunuyordu. Bethesda, henüz oyunun çıkış tarihini duyurmamış olsa da oyuncular yeni oyundan neler bekliyor, gelin birlikte bakalım.

The Elder Scrolls 6, geliştirilme sürecinde ve henüz yayınlanma tarihi duyurulmadı. Yayın süreci için uzun bir zaman geçmesi gerekebilir, durum böyleyken biz de yeni oyundan beklentilerimizi dile getirelim istedik. Daha fazla şey öğrenene kadar, sadece Bethesda'nın planladığı geliştirmeler hakkında yapılan spekülasyonlar, oyunda daha büyük bir dünya, kılıç ve büyünün kesinlikle yer alacağı yönünde.

Daha iyi yüzler ve konuşmalar

Bethesda Studios, dikkat çekici, atmosferik açık dünyalar yaratır, ancak içerisindeki NPC'ler farklı bir çağdan gelmiş gibi görünürler. Oyuncular NPC’lerin sert duruşundan ve uzun metrajlı animasyonlardan muzdariptirler. Karakter yüzleri ve performansları konusunda geliştiriciler güzel işler çıkardılar. Oyuncular, Fallout 4’teki yapıyı ve etkileşimleri görmek istiyor desek daha doğru olur.

Gelişmiş büyü yetenekleri

Oblivion’da verilen sihir yapma özgürlüğünü, Skyrim'de oyunculara sunabilirlerse, öğrendikleri çeşitli büyü efektlerini birleştirerek, menzil, süre ve efektleri dahil kendi özel büyülerini tasarlayabilirler. Bu da oyundan daha çok zevk alınmasını sağlar.

Oyuncular, rol yapma oyunlarında, yaşam alanlarını kendileri tasarlamak ve kendi hayal dünyalarını yaratmak istiyorlar. Örneğin, NPC'leri haritanın dört bir yanından karşılayalım, ya da bazılarını kasabada yaşamaya ve çalışmaya davet edelim. Bethesda, umuyoruz serinin yeni oyunu için bizden daha güzel şeyler planlamıştır.

Oyunun Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyunun çıkış tarihi hakkında şu anda bir açıklama yapılmadı. Oyunun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi henüz bulunmuyor, oyunun şu an erken aşamada olduğu düşünürlürse en az 2-3 sene daha beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/elder-scrolls-6-what-we-know/
34
10
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
34
10
5
3
2