EA, Battlefield 5'de Paraşütle Haritaya İnilen Bir Mod Olacağını Duyurdu

22
8
4
4
0
EA Games, Geçtiğimiz günlerde lansmanı düzenlenen Battlefield 5 için yeni bir modun çıkacağını duyurdu. EA, modun detaylarını ise E3 konferansında açıklayacak.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Battlefield 5 lansmanı, oyunun bizlere neler sunacağına dair bazı ipuçları verdi. Kadın karakterlerle geleceği yönünde oldukça büyük eleştiriler alan Battlefield, geçtiğimiz hafta eleştirilere oldukça sert bir yanıt vermişti. Şimdi ise 2. Dünya Savaşı dönemlerinde geçecek Battlefield 5'e dair de bir de mod ortaya çıktı. 

EA, kısa bir süre öncesine kadar hakkında pek de bir şey bilinmeyen modun adının 'Airborne' olacağını söyledi. Sonrasında gelen açıklamalara göre Airborne'da topçu sınıfını yok etmek için gökyüzünden inebiliyorsunuz ve silahları en iyi şekilde ateşleyebiliyorsunuz. Şirket, bu doğrultuda Airborne hakkında Twitter hesabı üzerinden de açıklama yaptı.

"Yeni bir #Battlefield V modu Airborne'a merhaba deyin. Bu yeni modda savaş alanına paraşütle atlayıp, düşmanları yok etmek için ekibinizle çalışabilir, savunabilir ya da ekibiniz için tehlikelerin üstesinden gelebilirsiniz."

Yeni mod hakkındaki daha fazla detayı E3 2018 konferansında öğrenebileceğiz. Battlefield 5, 19 Ekim'de çıkacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/battlefield-5s-airborne-mode-will-parachute-players-into-the-fight/
22
8
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
4
4
0