EA'dan Sürpriz: Unravel 2, E3'te Duyurulduktan Hemen Sonra Satışa Sunuldu

14
7
2
1
0
EA'dan Sürpriz: Unravel 2, E3'te Duyurulduktan Hemen Sonra Satışa Sunuldu
EA, E3 2018 konferansı sırasında Unravel 2'ye dair bazı bilgiler paylaştı ve sonrasında birden oyunun an itibari ile yayınlandığını duyurdu.

EA Games, E3 2018 basın konferansı sırasında Unravel'in devam oyunu olan Unravel 2'yi duyurdu. Oyuna dair pek çok özellikten ve yenilikten bahseden şirket, ardından da oyunun an itibari ile satışta olduğunu belirterek oyunu PS4, Xbox One ve PC için yayınladı. Oyunun ücreti ise tüm platformlarda 99 TL olarak belirlendi.

Unravel 2, ilk oyundan farklı olarak iki karakterle oynanacak. Dileyen oyuncular iki karakter arasında geçiş yaparak oyunu oynayabilecek, çünkü bulmacaların çözülebilmesi için her iki karaktere de ihtiyaç var ama sanırım iki kişinin birlikte keyif alması için tasarlanan bir oyun diyebiliriz, yani dilerseniz co-op oynayabileceksiniz.

Unravel 2'de de tıpkı ilk oyunda olduğu gibi puzzleları çözerek ilerlememiz gerekecek ancak oyunda pek çok iyileştirmeye gidildiğini söylemek mümkün. Oynanış açısından oldukça keyifli görünen oyun aynı zamanda görsel olarak da kendini bir adım daha ileri götürmüş diyebiliriz. 

Oyunun bir adet fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı. Oyunculara sürpriz yapmak isteyen EA, bunun için Unravel 2'yi kullandı diyebiliriz. Unravel 2'ye Xbox One, PS4 ve PC platformlarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://beebom.com/unravel-2/
14
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
7
2
1
0