EA, FIFA 20'nin Nintendo Switch İçin 'Legacy' Versiyonunu Duyurdu

11
5
3
2
0
Electronic Arts, FIFA 20'nin Nintendo Switch için bazı özelliklerden yoksun olan 'Legacy' versiyonunu duyurdu. Bu sürümde yeni sokak modu Volta ve bazı özellikler olmayacak.

Bu sabah, FIFA 20'nin büyük yeni özelliğinin resmi duyurusu yapıldı. Buna göre Volta Football adıyla yeni bir FIFA sokak futbolu modu sunulacak. Ancak FIFA 20'nin Nintendo Switch sürümü bu modu içermiyor ve aslında oyunun "Legacy" versiyonu olarak anılıyor. Bu önceki yıllarda son nesil konsol versiyonlarına verilen aynı takma ad.

Los Angeles'taki EA Play'de konuşan FIFA 20 üst düzey yapımcı Aaron McHardy, Nintendo hayranları için tam olarak bunun ne anlama geldiğini ve Legacy versiyonunun oyunun ne içereceğini açıkladı:

“Switch'te kitler ve oyuncu listeleriyle birlikte yeni bir görünüm alacaksınız. Ancak Volta'yı veya yeni özelliklerin hiçbirini almayacaksınız.”

Yeni özelliklerden kasıt, EA’nin bugün erken saatlerde açıkladığı FIFA 20 için penaltı ve serbest vuruş değişikliği. Görünüşe göre bu yenilik Switch versiyonuna gelmeyecek.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-06-09-ea-explains-fifa-2020s-legacy-version-for-nintendo-switch
11
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
3
2
0