EA Games, Düşük İnternet Hızlarında Çalışacak Bir Bulut Oyun Platformu Sunmaya Hazırlanıyor

23
15
5
1
0
EA Games, daha önce Nvidia'nın başlatmış olduğu GeForce Now adlı bulut oyun projesine benzer bir sistem getirmeyi planlıyor.

İnternet hızlarının artmasıyla beraber uçtan uca bilgisayar teknolojisi üzerinden birçok proje üretilmeye başlandı. Daha önce Nvidia'nın başlattığı GeForce Now projesi sayesinde, evinizdeki düşük özellikli bilgisayarınız üzerinden en az 25 Mbps'lik bir kablolu internet bağlantınız var ise yüksek özellikli bir bilgisayara bağlanarak güzel bir oyun deneyimi yaşayabiliyordunuz.

EA Games bu sisteme benzer bir proje üreterek aynı hizmeti daha düşük internet hızları ile vermeyi planlıyor. Şirketin iddiasına göre Netflix izleyebildiğiniz bir internet bağlantınız mevcut ise bu sistem üzerinden siz de yeni çıkmış bütün oyunları oynayabileceksiniz.

Ülkemiz için böyle bir projenin varlığı adeta hayat kurtarıcı olabilir. Dolar kurunun artmasıyla beraber bilgisayar parçalarının da el yaktığı bugünlerde, düşük internet hızlarıyla hizmet verebilecek böyle bir sistem ülkemizde oldukça popüler hale gelebilir. Bakalım EA Games'in sunmayı planladığı bu hizmet aylık kaç dolar karşılığında olacak?

Kaynak : https://www.cnet.com/news/i-saw-a-live-demo-of-eas-new-cloud-gaming-service-and-it-totally-works/
23
15
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
15
5
1
0