EA, On the House'un Fişini Çekerek Ücretsiz Oyun Devrini Kapattı

44
7
3
3
3
EA dün aldığı kararla "On the House" u kapattı. Ücretsiz oyun imkanı sunan programın ardından EA, Origin Access Premier ile Stream'in karşısına geçti.

Electronic Arts (EA), dün yaptığı finansal arama sırasında, EA oyunlarına tam ve sınırsız erişim sağlayacak olan abone bazlı Origin Access’in yükseltilmiş versiyonu olan Origin Access Premier’i önümüzdeki hafta yayınlayacağını duyurdu. Bu da Origin’in üye olmadan ücretsiz erişim hizmeti sunan  “On the House” programının fişinin çekileceği anlamına geliyor.

Program , 2014 yılında korku oyunu Dead Space ile başlayıp, Bejeweled, Battlefield 3, Dragon Age gibi sayısız oyunu ücretsiz, zaman limiti olmadan oyuncuların kullanımına sunmuştu. Bahsettiğimiz bu oyunlar her ne kadar EA Games’in son çıkanlardan olmasa da bedava bedavadır.

Bugünden itibaren “On the House” web sayfası otomatik olarak Origin’in ön sayfasına yönlendirme yapmaya başladı. Konuyla ilgili önce açıklama yapmayan EA, bir kullanıcının şikayeti üzerine e-posta yoluyla dönüş yaptı. Yetkili kişi, ücretsiz programın kaldırıldığını, önceden ücretsiz oyunları indirmiş kullanıcıların erişimlerinin kesilmeyeceğini belirtti.

EA Games da bedava oyun devrinin üstünü kapatıp; Origins Premier'e odaklanacağı açık. Oysa ki Steam’in tekelindeki oyun pazarında EA, ücretsiz oyunlarıyla kullanıcının dikkatini çekmeyi çok iyi başarıyordu.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/origins-free-game-program-on-the-house-has-been-retired/
44
7
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
44
7
3
3
3