EA Originals, Üç Yeni Bağımsız Yapımı Piyasaya Sürecek

7
5
0
0
0
Electronic Art, yüksek bütçeli yapımların yanı sıra bağımsız oyunlarla da havuzunu genişletiyor ve tüm oyuncu kesimlerine hitap ediyor. Şirket, geliştirme aşamasında olan üç yeni bağımsız oyunun geleceğini onayladı.

Electronic Art'ın iş modeli çoğunlukla yüksek profilli spor başlıkları ve Battlefield ve Star Wars gibi seriler etrafında dönerken, şirketin EA Originals Programı, daha küçük ekiplerin üzerinde çalıştıkları oyunlar için tam yaratıcı özgürlük sağlayarak farklı bir yaklaşım sergiliyor. Fe, Unravel ve A Way Out gibi geçmiş başarılı markalarıyla EA Originals, yeni oyunlara devam ederek başarısını sürdürmeye çalışıyor.

EA Play 2019'da Electronic Arts Originals Program vasıtasıyla üç tane çok yeni oyunun çıkacağı duyuruldu. Hiçbiri şu anda yayınlanma tarihine sahip değil. Üç oyundan ikisi Fe ve A Way Out oyunlarından sorumlu ekipler tarafından geliştiriliyor.

İlk oyun, Fe (2018) 'in geliştiricisi Zoink Games'den geliyor. Lost in Random adlı oyun, aksiyon fantastik macera olacak. Diğeri ise mobil geliştirici Glowmade'in geliştirdiği Rustheart adında eşli oynanış türünde bir RPG oyunu. Son olarak, geçen yılın en iyi eşli oynanış yapımı olarak bilinen A Way Out'un geliştiricisi Hazelight'ın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı onaylandı.

Geçmişteki örnekler, EA Originals’in daha küçük geliştiriciler için uygun bir seçenek olabileceğini kanıtlıyor. A Way Out, geçen yıl birçok kişi tarafından iyi karşılandı. Oyun, en iyi çok oyunculu oyunlar listelerinde yer aldı.

Kaynak : https://gamerant.com/ea-originals-three-new-indie-games/
7
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
0
0
0