EA Sports'dan Fifa 17'de Manchester United-Fenerbahçe Simülasyonu

2
0
0
0
0
EA Sports'dan Fifa 17'de Manchester United-Fenerbahçe Simülasyonu
Bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi grup maçının Fifa 17'de oynatılan bir simülasyonu yayınlandı.

Bildiğiniz gibi EA Sports, Fifa oyunlarının tanıtımı kapsamında bir süredir oynanacak olan maçların simülasyonlarını gerçekleştiriyor ve bu videoları yayınlıyor. Yayınlanan son video ise bu akşam oynanacak olan Manchester United – Fenerbahçe karşılaşmasına dair.

Birkaç sene evvel gerek kulüplerimizin gerekse de futbol federasyonumuzun sebep olduğu (saçma sapan) lisans anlaşmazlıklarının yaşandığı dönemden bu döneme, EA Sports-Türkiye ilişkilerinde gözle görülür bir iyileşme söz konusu. Kulüplerle yapılan anlaşmalar bünyesinde işin reklam ayağı da konuşulmuş olsa gerek ki Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi Facebook hesabından, Fifa 17’nin -reklam içerikli de olsa- bu akşam oynanacak olan ManU-FB maçına dair hazırlanan simülasyon videosunun paylaşıldığını görüyoruz.

İlk yarısı Zlatan Ibrahimoviç ve Emmanuel Emenike’nin karşılıklı golleriyle 1-1 biten simülasyon karşılaşmasının ikinci yarısında Paul Pogba ve Robin van Perise’nin ayaklarından birer gol daha bulan iki ekip, maçı 2-2’lik beraberlikle bitiriyorlar. Ayrıca kadrolar kurulurken her iki takımın da sakat-cezalı oyuncularının bulunduğu göz ardı edilmeyerek, daha gerçekçi bir simülasyon yapılmaya çalışılmış.

Umarız Fifa 17 bu tahmininde yanılmaz ve temsilcimiz Old Trafford deplasmanından puan veya puanlarla döner. Simulasyon karşılaşmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

  

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0