EA Sports, FIFA 19'un Ultimate Team Paketlerinin Oranlarının Önceden Belli Olacağını Açıkladı

19
9
4
2
1
İspanya'daki Gamelab konferansında konuşan EA Sports başkan yardımcısı ve COO Daryl Holt, FIFA Ultimate Team Packs'in FIFA 19'dan esintiler taşıyacağını belirtti.

Ultimate Team için bir paket satın aldığınızda paketin içinde ne olacağını bilmemektesiniz. Sadece garanti edilen belirli sayıda içeriğe sahip olursunuz ancak EA Sports yeni dönemde size paketin içerisinde hangi oranla ne olabileceğini açıklayacak. Holt, FIFA 19 paket içeriğinin neler barındırdığını tam olarak açıklamadı ve şirket herhangi bir ek bilgi sunmayı reddetti.

FIFA 18'de olduğu gibi, Ultimate Team paketleri size neler sunacağı konusunda muğlak bir fikir veriyor. Örneğin, FIFA 18 oyunculara bir Gold Paketin, oyuncular ve sarf malzemeleri dahil olmak üzere en az 10 Gold ve bir Rare olmak üzere 12 öğenin bir karışımını içerdiğini bildirmekte.

Çoğu zaman bir Gold Paket açtığınız zaman birkaç oyuncu ve çok sayıda sarf malzemesi çıkmakta. Yeni paketlerde ise hangi oranda oyuncu hangi oranda sarf malzemesi çıkacağının belli olacağı belirtildi. Oyuncuların yıllardır istediği bu özellik sonunda bu yıl ile beraber gelecek gibi görünmekte.

Daryl Holt, Ultimate Team sisteminin adaletsiz olduğunu söyleyenlere de birkaç açıklamada bulundu. Bu modun oyunun zorunlu bir seçeneği olmadığını ve dileyenlerin moda dahil olmadan da oyun deneyimine devam edebileceğini belirtti.

Kendi düşüncesi ile Ultimate Team sisteminin oyuncuların yeteneklerini daha net ortaya çıkardığını belirtti. Holt yaptığı açıklamada, "sizin daha güçlü bir takımınız olsa bile ben sizi yenebilirim, işte asıl mücadele budur " sözlerini kullandı.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-29-ea-says-fifa-19-will-disclose-pack-odds
19
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
9
4
2
1