Eddie Murphy, Bir Sonraki Filminin Beverly Hills Cop 4 Olacağını Açıkladı

2
0
0
0
0
Beverly Hills Cop serisi, Eddi Murphy’nin kariyerindeki yükselişi sağlayan sağlayan filmlerden. Ünlü oyuncu seriyi arkasında bırakmamış görünüyor. Murphy, serinin bir türlü gelmeyen dördüncü filmi için çalıştığını açıkladı.

Son Beverly Hills Cop filmi olan Beverly Hills Cop 3’ün yayınlanmasının üzerinden 25 yıl geçti. O zamandan beri serinin dördüncü filmi hakkında çok fazla konuşuldu. Beverly Hills Cop 4, ilk olarak 1990’ların ortasında ilan edildi. Ancak projede bir ilerleme olmadı. 2006’da da film için tekrar duyuru yapıldı. Ama yine bir gelişme olmadı.

Arada bir de dizi projesi hakkında haberler çıktı. Dizi projesi de filmler gibi gerçekleşmeden rafa kaldırıldı. Beverly Hills Cop 4’e dair son haber, 2016’da filmi çekecek bir yönetmenin bulunduğu yönündeydi. 2016’dan beri Beverly Hills Cop 4’ten bir haber gelmemişti. 

beverly hills cop

Collider’a son filmi Dolemite Is My Name için röportaj veren Eddie Murphy, Coming to America 2 çalışmalarının ardından Beverly Hills Cop 4 için çalışmaya başlayacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, “Coming to America’yı yaptıktan sonra Beverly Hills Cop’u yapacağız. Daha sonra ise stand up yapmam gereken şey” açıklamasını yaptı. 

Eddie Murphy, Coming to America 2 ve Beverly Hills Cop 4’ü kariyerinin sonu olarak planladığını söyledi. Ünlü oyuncu, iki filmin ardından ancak çok iyi bir film projesi için sinemaya geri dönebileceğini açıkladı. Murphy, ne olursa olsun artık eskisi kadar sinemaya zaman harcamayacağını açıkladı. 

eddie murphy

Çekilecek yeni bir Beverly Hills Cop filmi Eddie Murphy hayranlarında merak uyandırdı. Beverly Hills Cop filmi Türkiye’de Sosyete Polisi ismiyle yayınlanmıştı. Ancak Murphy hayranları Beverly Hills Cop 4 için biraz daha bekleyecek. Eddie Murphy’nin yeni filmi Coming to America 2, bu yılın Aralık ayında vizyona girecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/10/01/eddie-murphy-planning-to-do-beverly-hills-cop-4/
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0