eFootball PES 2020 Mobile'ın Çökme Hatası Nihayet Giderildi

8
6
5
2
2
Konami hem Android hem de iOS platformu için sunduğu eFootball PES 2020 Mobile'ı güncelledi. Konami'nin güncellemesi, oyunun durduk yere çökme sorununu ortadan kaldırırken oyundaki pek çok hatayı da gideriyor.

Video oyun sektörü, akıllı telefonların gelişmesiyle yeni bir boyut kazandı. Öyle ki artık bilgisayar ve oyun konsolları için üretilen oyunların mobil versiyonları da piyasaya sürülüyor ve oyunseverler, sevdikleri oyunu daha fazla cihaz aracılığıyla oynayabiliyorlar. Son yıllarda popüler olan pek çok oyunun mobil versiyonları bir süredir hayatımızda ve bunlardan bir tanesi de eFootball PES 2020 Mobile.

Oyunseverler, bir süredir Konami'nin klasikleşen oyun serilerinden olan PES'in mobil sürümünü, akıllı telefonları veya tabletleri üzerinden oynayabiliyorlar. Şimdi ise Konami, eFootball PES 2020 Mobile'ın hem Android hem de iOS sürümünü güncelledi ve oyunseverlere hem daha iyi bir deneyim sunmaya hem de oyundaki bazı sorunları giderdiğini göstermeye başladı.

eFootball PES 2020

eFootball PES 2020 Mobile, geçtiğimiz ay piyasaya sürüldü. Ancak oyunseverlerin ilk izlenimi, oyunun durduk yere çökmesinden dolayı çok da olumlu değil. Konami, yeni güncellemesinde bu sorunu giderdiğini ve oyunun bundan sonra durduk yere çökmeyeceğini söylüyor. Ayrıca oyundaki topa vurma sorunu, futbolcuların hareket sorunları ve öğreticilerde yaşanan bazı sorunlar da giderilmiş durumda.

Yeni güncelleme ile kullanıcılara sunulan en belirgin yenilik ise Kolombiya ile ilgili. Konami, eFootball PES 2020 Mobile'ın 4.0.2 güncellemesinde hem Kolombiya liginin ismini hem de yine bu ligdeki bazı takımların isimlerini değiştirdi. Ancak Konami'nin yeni güncellemesinde bunun haricinde gözle görülebilir bir yenilik bulunmuyor.

Konami, fenomen oyununun mobil sürümünü de kendisi geliştirdi. Şirket, mobil oyunlara çok da alışık olmadığı için bazı sorunların yaşanması makul karşılanabiliyor. Ancak Konami, yaşanan sorunların giderilmesi ve oyunseverlerin daha iyi bir eFootball PES 2020 Mobile deneyimi yaşayabilmeleri için çalışmalarını sürdürmeye devam edecekmiş gibi görünüyor.

Kaynak : https://digistatement.com/pes-2020-latest-update-patch-live-for-android-ios/
8
6
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
6
5
2
2