Efsane Geri Döndü: The Last Of Us Part II'den 11 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi!

67
10
2
0
0
Çoğu görüşe göre gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan ve oyunlardaki sinematik deneyimi bir üst seviyeye taşıyan The Last Of Us serisi muhteşem bir videoyla tekrardan karşımıza çıktı.

The Last of Us'ın nasıl bir muhteşem bir yapım olduğunu anlatmak için kelimeler yetersiz kalacaktır. Neredeyse her Naughty Dog yapımında olduğu gibi ilk oyun ve devamında gelen ek paketle adeta bizi koltuğa çivileyen The Last of Us'tan yeni bir video geldi. 

Videoda 3.40'a özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu nasıl muhteşem bir sahne geçişidir? Nasıl harika bir kamera tekniğidir! Grafiklere zaten diyecek hiçbir sözümüz yok ama hem hikaye anlatımıyla, hem animasyonlarıyla, hem de karakterlerine sıkı sıkıya bağlamasıyla The Last of Us'a dair her yeni yapım çıtayı biraz daha yukarı taşıyor.

Yeni bir video veya bilgi gelene kadar sıkılmadan tekrar tekrar izlenecek enfes bir video ile hayranlarını mutlu eden Naughty Dog ve Sony, henüz oyuna dair bir çıkış tarihi paylaşmış değil. İlk olarak 2016'da duyurulan ve her sene bir video ile hayranlarının tırnaklarını yemesine sebep olan oyunun 2019 yılının başlarında piyasaya çıkmasını umuyoruz.

67
10
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
67
10
2
0
0