Efsane MMORPG World of Warcraft'ın Geçmişten Günümüze Tüm Hikayesi (Video)

21
2
2
0
0
Efsane MMORPG World of Warcraft'ın Geçmişten Günümüze Tüm Hikayesi (Video)
Gelmiş geçmiş en çok oynanan MMORPG'lerden biri olan World of Warcraft'ın tüm tarihini içeren bir video yayınlandı.

14 Ağustos’un yaklaşması ile World of Warcraft oyuncularının heyecanı dorukta. World of Warcraft’ın 7. devasa genişleme paketi olan Battle for Azeroth geliyor. WoW, ilk kez 2004 yılında yayınlandı ve 14 yıldır efsane güncellemeler yayınlıyor. Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Warlords of Draenor, Legion ve son olarak Battle of Azeroth WoW dünyasına dahil oluyor. Güncelleme ile iki yeni kıtanın yanında yapay zeka botlarına karşı rekabet edebilecekleri ada keşifleri ekleniyor.

Blizzard ekibinden Ion Hazzikostas, Patrick Magruder ve Jimmy Lo, World of Warcraft'ın geçmişten günümüze tüm tarihini bir video ile oyunculara anlatıyor. Oyunun lansman tarihinden, en yeni genişleme paketi dönemine (Azeroth Savaşı) kadar efsanevi MMO'nun yolculuğunun her yönünü videoda görebilirsiniz. Ayrıca videoyu İngilizce alt yazı seçeneği ile izleyebileceğiniz de hatırlatalım.

World of Warcraft oyun yöneticisi Ion Hazzikosta: “Oyuna eklediğimiz her yeni genişlemede, oyuncuların yıllar boyunca aşina olduğu ve sevdiği oyunun özünü genişletiyoruz ama aynı zamanda bu yeni özellikler, yeni oynanış türleri, yeni zorluklar ve her iki yılda bir kendini yeniden keşfetmeyi amaçlayan yeni bir bakış" dedi.

Yeni güncelleme ile birlikte oyun tamamen nostaljik bir hikayeye dönüyor. İki ırk, Horde ve Alliance yine karşı karşıya geliyor. Oyuncular arasında uzun soluklu tartışmalara neden olan Horde ve Alliance çatışmaları yeniden başlıyor. Ayrıca oyuna yeni ırklar da geliyor; Alliance'lara Lightforged Draenei, Void Elves ve Dark Iron Dwarves, Horde'lara ise Nightborne, Highmountain Tauren ve Zandalari Trolls geliyor.

Kaynak : https://www.wired.com/story/world-of-warcraft-history/
21
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
2
0
0