Yarış Oyunu Asphalt 9: Legends'ın Android ve iOS İçin Ön Kayıtları Başladı

51
31
7
6
5
Yarış Oyunu Asphalt 9: Legends'ın Android ve iOS İçin Ön Kayıtları Başladı
Bu yıl içerisinde piyasaya çıkması beklenen Asphalt 9'u herkesten önce oynamak isterseniz, Android ve iOS için ön kayıt işlemini hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda videolar eşliğinde duyurulan ve o günlerden beridir iOS ve Android kullanıcılarını sabır taşına çeviren Asphalt 9: Legends, ön kayıt sürecine başladı. Gameloft'un mobil platformlardaki yarış deneyimini baştan yazdığını iddia ettiği Asphalt 9'un videosuna hemen aşağıdan erişebilirsiniz.

Siz de oyunu merakla bekleyenlerdenseniz ön kayıt sürecine dahil olmanız, sizlere oyun içi envanter olarak geri dönecek. Maalesef Gameloft bu oyun içi satın alımla elde edilecek şeylerin neler olduğunu söylemedi.

Açıkçası oyun o kadar güzel duruyor ki Nox veya Bluestacks gibi bir emülatörle PC'de dahi oynamayı düşünebilirsiniz ancak buna gerek yok; nitekim oyun aynı gün PC'ye de çıkacak. Asphalt 9: Legends'ın henüz çıkış tarihi açıklanmadı. Ön kayıt için hemen aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

NOT: App Store için Türkiye'den henüz erişim sağlanamıyor. iOS kullanıcıları, bunun için bir süre daha beklemek durumundalar.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257628/asphalt-9-legends-android-ios-pre-registration.html
51
31
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
51
31
7
6
5