Eğer 190TL Verirseniz iPhone’da Hem Müzik Dinleyebilir Hem de Telefonu Şarj Edebilirsiniz

1
0
0
0
0
Apple, iPhone için çıkardığı yeni bir stant ile artık lightning portundan hem şarj işlemi yapabilir hem de müzik dinleyebilirsiniz.

Apple, bildiğiniz gibi dün yaptığı özel lansman ile beraber iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlarını aynı zamanda Apple Watch Series 2’yi tanıttı. Bu telefonda dikkat çeken detaylardan biri de tabiki 3.5mm’lik kulaklık girişini kaldırarak bu telefonu alacak kullanıcılarını lightning portuna zorunlu kıldı. Her ne kadar kutu içeriğinde dönüştürücü çıkıyor olsa da sonuç olarak ortaya şarj ederken müzik dinleyememe, ya da tam tersi müzik dinlerken şarj edememe durumu ortaya çıkıyor.

Hatta örnek vermek gerekirse sadece aux çıkışı olan bir aracınız ile uzun süreli seyahat ederken telefonunuzu ya çakmak şarjından şarj etmeniz ya da aux üzerinden müzik dinleme gibi seçeneğiniz olacak. Ancak bunu ikisini aynı anda yapamayacaksınız.

Fakat Apple bu tepkileri de tahmin etmiş olacak ki Apple Store’da iPhone Lightning Dock adında bir standını satışa çıkardı. 189TL fiyata sahip olan bu standı satın alarak bir nevi çoklayıcıya da sahip oluyorsunuz. Ancak tabii binlerce liraya aldığınız telefonu aldıktan sonra tekrar bir para vererek buna sahip olabiliyorsunuz. Ancak bu dock’u kullanmanız için düz bir zemine ihtiyacınız olacak.

Bakalım Apple bu stand dışında direkt olarak kablo üzerinden çoklayıcı çıkaracak mı yoksa sadece bu seçeneği mi sunacak hep beraber göreceğiz. Ayrıca olur da almak isterseniz buradaki bağlantıdan alabilirsiniz. Renk seçeneği olarak siyah, gümüş, altın ve roze altın seçenekleri de bulunuyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0