EISA 2016 Ödüllerinde Yılın En İyi Akıllı Telefonları Belli Oldu!

0
0
0
0
0
EISA 2016 ödülleri sahiplerini buldu. En iyi akıllı telefondan, en iyi kameralı telefona kadar birçok kategoride en iyiler belirlendi.

Teknoloji dünyasının popüler ödüllerinden EISA sahiplerini buldu. Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği’nin (EISA) her yıl dağıttığı ödüllerde bu yıl da birçok farklı kategoride onlarca model yarıştı. Ödül alan cihazlar arasında hem kesin gözüyle bakılan favoriler hem de şaşırtanlar vardı.

Yılın en iyi bütçe dostu telefonu” Coolpad Torino olurken, “gelişmiş akıllı telefon” kategorisinde HTC 10 ödüle layık görüldü. “En İyi Tüketici Akıllı Telefonu” kategorisinde ise Çinli Huawei’nin P9 modeli en çok oyu alarak bu kategoride ipi göğüsledi. VR alanında beklendiği gibi HTC Vive “yılın en iyi VR ürünü” ödülünün sahibi oldu.

En iyi akıllı telefon kamerası” ödülü ise Samsung’a gitti. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri bu yıl “en iyi akıllı telefon kamerası” kategorisinin birincisi oldu. İnovasyon alanındaki ödül ise modüler telefonu G5 ile adından söz ettiren LG’ye gitti. Söyle bir bakıldığında hemen herkesi mutlu edecek sonuçların çıktığı tabloda HTC iki ayrı ödül ile rakiplerine fark atmış oldu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0