Ekşi Sözlük Yazarının Cinayet Tehdidi Sosyal Medyayı Salladı

1
0
0
0
0
Ekşi Sözlük'te dün açılan bir başlık, sosyal medyayı karıştırdı.

Türkiye'nin en büyük ve köklü sözlük platformlarından biri olan Ekşi Sözlük'te bu zamana kadar birbirinden efsane, unutulmaz başlıklar açılmıştır. Ancak dün, bir Ekşi Sözlük yazarının açtığı başlık, kısa sürede sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

'Thedarktower' adlı yazar, ''23 Temmuz 2016 birini öldürme kararı almam'' adlı başlığın altında bir nevi cinayet tehdidinde bulundu (hatta tehditten de öte bence). Nişanlısına birinin tecavüz ettiğini öne süren yazar, tecavüz suçunu işlediği iddia edilen kişinin olayın ardından hayatına normal şekilde devam ettiğini ve bu durumun onu çaresizliğe sürüklediğini ifade etti.

“Bu tek taraflı bir hak savaşıdır. Bu doğruyu arayan bir insanın son çaresidir. Bu hayatın tüm yanlışları karşısında özünde olduğu insan parçasına tutunmaya çalışan bir zavallının doğruyu bulma mücadelesidir. Bu inandıkları için her şeyi yapabilecek olan bir kişinin hikayesidir…”

Olayın ardından hayatının mahvolduğunu ve artık bu duruma dayanamadığını belirten yazarın açtığı başlığın ardından sözlükteki pek çok yazar onu sakinleştirmeye çalıştı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan başlığın ardından ise Ekşi Sözlük ekibi, olaya konu olan başlığı kaldırdı.

Yazarın bu cinayet tehdidinden sonra, emniyet birimlerinin harekete geçti mi bilemiyoruz. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0