El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, Bugün Netflix'te Yayınlandı

35
4
2
1
0
Breaking Bad dizisi, 5 sezonun ardından sona erdi. Breaking Bad sona erdi ama Jesse Pinkman’ın macerası daha sona ermedi. Dizinin sona erdiği yerden Jesse Pinkman’ın hikayesini izleyeceğimiz El Camino: Bir Breaking Bad Filmi bugün Netflix’te yayınlandı.

Breaking Bad, yayınlanan 5 sezonu ile dizi camiasında bir efsane haline geldi. Breaking Bad, 5 sezonun ardından sonra erdi. Ama dizinin hayranlarının bağımlılığını gidermek isteyen Breaking Bad ekibi, yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıktı. 

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan El Camino: Bir Breaking Bad Filmi bugün Netflix’te yayına girdi. El Camino’da Jesse Pinkman’ın dizinin biten hikayesinden sonraki macerasını izleyeceğiz. 

el camino

Breaking Bad’de Jesse Pinkman’ı canlandıran Aaron Paul, El Camino’nun hem yapımcısı hem de başrolü olarak karşımıza çıkıyor. El Camino’da Jesse Pinkman’ın ekibinde Badger ve Skinny Pete olacak. Mike Ehrmantraut’u da flashbacklerle filmde göreceğiz. 

El Camino’da Jesse Pinkman hem “lanet olası federallerden” hem de White Supremacist çetesinden kaçmaya devam edecek. 

el camino

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanı, Türkiye’de bir tartışma konusu olmuştu. Dizinin fragmanındaki sigara sahnesi Netflix tarafından çıkarılmıştı. Bakalım El Camino: Bir Breaking Bad Filmi’nde de sansürlenmiş bir kısım olacak mı?

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, 2 saat 2 dakikalık süresi ile bugünden itibaren Netflix izleyicilerinin beğenisine sunuluyor. Sizce Aaron Paul’un hem başrolü hem de yapımcısı olduğu El Camino, Breaking Bad hayranlarını tatmin edecek mi? 

Kaynak : https://www.radiotimes.com/news/on-demand/2019-10-10/breaking-bad-movie-netflix-release-date-cast-plot-trailer-aaron-paul-bryan-cranston/
35
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
1
0