Electronic Arts, 350 Çalışanını İşten Çıkararak Küçülmeye Gidiyor

55
13
7
3
0
Electronic Arts; pazarlama, yayınlama ve geliştirici ekibinden 350 kişiyi işten çıkaracak.

Electronic Arts, oyun geliştirme anlayışlarını değiştirmek istedikleri için pazarlama, yayınlama ve geliştirme ekibinden toplamda 350 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. Bu bilgi, Electronic Arts’ın CEO’su Andrew Wilson tarafından şirketin internet sayfasından paylaşıldı.

Wilson’un dediğine göre, bu kararı vermek onlar için oldukça zor bir karar oldu. Yapacakları değişiklikler, 9.000 çalışana sahip Electronic Arts şirketindeki 350 kişiyi doğrudan etkileyecek. Bu tür kararları vermenin oldukça önemli ve bir o kadar da zorlu olduğunu belirten Wilson, işten çıkacak çalışanlara haklarını alacakları konusunda teminat verdi.

Telltale, Activision Blizzard ve ArenaNet’in yeni bir düzen oluşturmak için yüzlerce kişiyi işten çıkardıklarının haberini daha önceden yapmıştık. Bu nedenle EA’nin bu politikayı benimsemesi, ilerde yepyeni bir EA sistemi göreceğimiz anlamına gelebilir.

Kaynak : https://www.gameinformer.com/2019/03/26/electronic-arts-is-laying-off-350-people-from-its-marketing-operations-and-publishing
55
13
7
3
0
Emoji İle Tepki Ver
55
13
7
3
0