Electronic Arts, FIFA 20'de Hangi Yeniliklerin Olacağını Paylaştı

57
7
5
3
3
FIFA 20'nin duyurusu bile yapılmadan Electronic Arts ekibi, oyunun yeni sürümüne getirecekleri oynanış özelliklerini paylaştı. Yapılan bu paylaşıma göre FIFA 20'nin savunma anlayışının ciddi anlamda değişeceğini söylemek mümkün.

Electronic Arts, iginç bir şekilde henüz duyurusu bile yapılmayan FIFA 20'de, mevcut sürümle nelerin değişebileceğini paylaştı. Geçtiğimiz yıllarda böyle bir davranış göstermeyen Electronic Arts'ın neden böyle bir karar aldığı bilinmezken, FIFA 20'de oyuncuları bekleyen yenilikler, daha oyun çıkmadan FIFA 20'ye olan merakı ve ilgiyi artırdı.

EA tarafından paylaşılan bir blog yazısında FIFA 20'nin oynanışında yaşanacak değişiklikler belirtilirken, bu özelliklerin neden FIFA 19'da olmadığı da açıklandı. Şirket yetkilileri bu konuda, oyun serilerini belirli bir sıralama da geliştirdiklerini söyleyerek, oyunların döngüleri sırasında bazı değişiklikler yapılmasının zor olduğunu ifade ettiler.

Yapılan açıklamalarda, bu yeniliklerin geri bildirimler ve anketlerden faydalanılarak getirileceği belirtildi. FIFA 20'de getirilecek olan yeniliklere daha yakından bakmak gerekirse, özellikle oyunun savunma sisteminin değişeceğini söylemek mümkün görünüyor. Buna göre FIFA 20'de yapay zeka yardımıyla yapılan savunma biraz değiştirilecek. Hatta manuel savunma yapan oyuncular, kendi savunmalarıyla daha avantajlı olacaklar. Bununla birlikte oyuncular, rakip kaleciyle baş başa kaldıkları zaman takımı onu çok daha iyi bir şekilde destekleyecek. Bunların haricindeki en büyük geri bildirimi manuel kaleci kontrolü hakkında aldıklarını belirten Electronic Arts yekilileri, manuel kaleci kontrolünde de bir takım yenilikler yapacaklarını belirttiler. 

Electronic Arts tarafından yapılan bu açıklamalarla birlikte daha pek çok yeniliğin FIFA 20'de geleceğini söylemek mümkün. Şimdi gözler oyunun tanıtılacağı 8 Haziran tarihinde.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-31-ea-details-key-gameplay-changes-for-fifa-20-before-its-even-announced-the-game
57
7
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
57
7
5
3
3