Eleştirmenlere Göre iPhone 11, 'Alınabilir' Bir Telefon

48
13
6
2
1
Apple'ın geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni iPhone modellerinin yankısı sürüyor. Birer birer iPhone 11 incelemelerini yayınlayan teknik eleştirmenler, iPhone 11'in en çok batarya kapasitesini ve kamera özelliklerini beğendiklerini söylüyorlar. İncelemelere göre iPhone 11'in en can alıcı kamera özelliğiyse gece modu.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği bir etkinlikle yeni iPhone modellerini tanıttı. Teknoloji devinin yeni telefonları hem tasarım hem de donanımsal özellikleriyle tüm dünya medyasında konuşuldu. iPhone 11'lerin teslim tarihi yaklaşırken teknik eleştirmenlerse mevcut telefonları eskimiş olan tüketicilere iPhone 11 serisinin herhangi bir modelinin alınabileceğini söylüyorlar.

Markası fark etmeksizin piyasaya yeni bir akıllı telefon sürüldüğünde teknolojiyle ilgilenen pek çok kurum, yeni modele ait çeşitli incelemeler yapıyor. Teknik eleştirmenlerin pek çoğu, yeni iPhone modellerinin kamera ve batarya performanslarına övgüler diziyorlar. Dilerseniz şimdi, sektörün önde gelen eleştirmenlerinin iPhone 11 serisiyle ilgili yorumlarına bakalım.

iPhone 11 serisi

"The Verge" isimli internet sitesinin baş editörü Nilay Patel, iPhone 11 serisinin batarya kapasitesi ve kamera özelliklerini fazlasıyla beğenen isimlerden bir tanesi. Ancak Patel, iPhone 11'in boyutunu çok da beğenmemiş durumda ve biraz büyük olduğunu söylüyor. Patel'in bir çıkışı da yazılımsal sorunlarla ilgili. Patel, iPhone 11'deki uygulamalarda sık sık çökme yaşandığını ve sistemin bazı garip aksaklıklarının olduğunu söyledi.

ABD'nin popüler gazetelerinden bir tanesi olan "USA Today", iPhone 11'in alınabilecek bir telefon olduğunu ancak bu durumun çok da şart olmadığını ifade ediyor. iPhone 11'in incelemesini yapan Ed Baig, yıpranmış bir akıllı telefonu olan tüketicilerin iPhone 11'i hemen satın alabilecekleri gibi, bir süre daha bekleyebileceklerini de sözlerine ekliyor.

iPhone 11

ABD'nin uluslararası yayınlanan günlük haber ve finans gazetesi "The Wall Street Journal", iPhone 11'in sınırlarını zorlamış durumda. iPhone 11'i inceleme fırsatı yakalayan Joanna Stern, iPhone 11'i gün boyunca aktif olarak kullandığını, saat 23:30 sularındaysa hala yüzde 15 şarjının kaldığını söyleyerek Apple'ın bataryayla ilgili eleştirilere iyi bir cevap verdiğini belirtiyor.

TechCrunch'ın genel yayın yönetmeni Matthew Panzarino da iPhone 11 için teknik eleştirmenlik yapan isimlerden bir tanesi. Panzarino, iPhone 11'in tartışmalı tasarımı olan kamerasıyla ilgili övgüyle bahsediyor. İncelemesinde, iPhone 11'in kamerasının özellikle de gece moduna değinen Panzarino, iPhone 11'in fazlasıyla başarılı bir kamera deneyimi sunacağını ifade ediyor.

iPhone 11

ABD'nin popüler dergilerinden bir tanesi olan "Wired"ın iPhone 11 incelemesini yapan Lauren Goode'ye göre iPhone 11, kesinlikle piyasanın en yenilikçi telefon modeli değil. Goode'ye göre iPhone 11'in en etkili özelliklerinden bir tanesi batarya kapasitesi ve bu durum ciddi anlamda övgüyü hak ediyor. Goodie ayrıca, mevcut iPhone modellerini yenilemek isteyen kullanıcıların, iPhone 11'den başka bir iPhone serisini düşünmemeleri gerektiğini çünkü iPhone 11'in seriliğinin ve dokunma hassasiyetinin diğer serilere oranla bir hayli yüksek olduğunu söylüyor.

ABD merkezli bir teknoloji sitesi olan "CNET" için inceleme yapan Scott Stein, iPhone 11'in gündelik kullanım için fazlasıyla yeterli bir model olduğunu ifade ediyor. iPhone 11'in, son dönemlerde sıklıkla gündeme gelen 5G bağlantı destekli ve katlanabilir ekranlı telefonlara göre daha iyi bir seçim olabileceğini ifade eden Stein iPhone 11'in batarya kapasitesi ve kamera özelliklerini çok beğendiğini söylüyor.

ABD'li tüketiciler yarın itibarıyla iPhone 11 modellerini teslim almaya başlayacaklar. iPhone 11'in tüketicilerin ellerine geçtikten sonra ortaya hangi özelliklerin çıkacağınıysa zaman gösterecek.

Webtekno ekibi tarafından hazırlanan iPhone 11 ön inceleme haberini okumak isterseniz sizleri, burada bulunan bağlantıya bekliyoruz.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/apple-iphone-11-review-roundup-battery-life-cameras-upgrade-2019-9
48
13
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
13
6
2
1