Elon Musk Açıkladı: SpaceX ve Boring Mühendisleri, Taylandlı Çocuklara Yardıma Gidecekler

36
0
0
0
0
Ünlü iş adamı Elon Musk, Tayland'da bir mağarada mahsur kalan çocukları kurtarmak için CEO'su olduğu SpaceX ve Boring şirketlerinin mühendislerinin Tayland'a gideceğini duyurdu.

Tayland’daki sel baskınları yüzünden Tham Luang Nang Non mağarasında 23 Haziran’dan bu yana mahsur kalan 12 çocuğun ve bir Twitter kullanıcısının yardım talebine ‘’Eğer bir yolu varsa yardım etmekten mutluluk duyarım.’’ şeklinde karşılık veren Elon Musk’ın haberini birkaç saat önce sizlerle paylaşmıştık.

Haberi siz değerli takipçilerimize aktardığımız sırada Elon Musk’ın Taylandlı çocuklara nasıl yardım edeceği henüz merak konusuydu. Fakat dünyaca ünlü girişimci ve iş adamı olan Elon Musk, yeni paylaştığı bir tweet ile SpaceX ve Boring Company mühendislerinin Tayland’daki kurtarma çalışmalarına destek olma amacı ile yarın Tayland’a hareket edeceklerini duyurdu.

Normal şartlarda SpaceX mühendisleri, dünyanın en güçlü roketlerini geliştirmek için çalışmalar yürütüyorlar. Şirketin gelecek misyonları arasında Mars’ta koloni oluşturmak da yer alıyor. Boring Company ise uzun zamandır Los Angeles şehrinin altında tüneller inşa ediyor. İki şirketin üst düzey mühendisleri, Taylandlı çocukları kurtaracak teknolojik imkanları sağlayarak mağaradan sağ salim çıkmalarına yardımcı olabilirler.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/elon-musk-sends-aid-soccer-team-trapped-in-thailand-cave/
36
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
36
0
0
0
0