Elon Musk: 'İrlanda'da Game of Thrones Setini Ziyaret Ettim'

9
7
2
1
0
Elon Musk, yatırım için İrlanda'da bulunduğu söylentileri yalanlayarak Game of Thrones setine bir ziyaret gerçekleştirmek için bölgede olduğunu belirtti.

Çağımızın en başarılı girişimcilerinden Elon Musk’ın da sıkı bir Game of Thrones fanatiği olduğu bilinen bir gerçek. Ancak konuya dair kafa karıştırıcı bir gelişme, Elon Musk’ın Game of Thrones sevgisini paravan olarak kullanıp kullanmadığı yönünde soru işaretleri barındırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Game of Thrones’un çoğu sahnesinin çekildiği İrlanda’nın Belfast bölgesinde Elon Musk’ın aslında o bölgeye bir yatırım fırsatı kovalamak için gittiği yönünde haberler kamuoyuna sunulmuştu. Bu konuya dair yalanlamaya giden Tesla ve SpaceX’in kilit adamı Musk, “Orada bulunmamın tek amacı çocuklarımla beraber Game of Thrones setini ziyaret etmekti. Diziyi de GRRM’nin kitaplarını oldukça seviyorum.” şeklinde bir tweet atarak iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Game of Thrones ekibinin özel ricası mı ya da Elon Musk’ın tercihi mi bilinmez, Instagramı son derece aktif olarak kullanan Elon Musk dizi seti ziyaretine dair hiç bir paylaşımda bulunmadı. Her dönem insanlığa yeni sürprizlerle gelen Elon Musk’ın masum bir dizi ziyareti için mi yoksa proje bazlı bir yatırım için mi İrlanda’da olduğu konusunda tartışmalar hala devam ediyor.

Kaynak : https://winteriscoming.net/2018/07/05/season-8-filming-elon-musk-drops-by-game-of-thrones-set-for-a-tour/
9
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
7
2
1
0