Elon Musk’ın Twitter’ı Karıştıran İngiltere Kraliçesi ve Arı Emojili Paylaşımları

65
3
2
2
1
Tesla şirketinin CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Elon Musk'ın attığı tweetlerde arı emojisinin olması ve herhangi bir açıklama yapmaması takipçilerine, bunun Tesla'nın modellerinden bir tanesiyle ilgili olduğunu düşündürdü

Elon Musk, başarılı girişimlerinin yanı sıra kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Esprili, korkusuz ve dobra tavırlarını en çok da Twitter ortamında yansıtan Musk, attığı tweetlerle de çok konuşuluyor. Elon Musk'ın attığı son tweet ise hem güldürdü hem de kafaları karıştırdı.

Elon Musk, son dönemlerde arı emojisine kafayı takmış durumda. Attığı her tweete bir şekilde arı emojisi ekleyen Musk, işin içine bir de İngiltere'nin popüler çocuk programlarından Teletabiler ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'i dahil etti. 

elon musk

İşte Elon Musk'ın arı emojileriyle ilgili attığı tweetler:

Musk'ın bu tweetleri neden attığı ve arılarla ne gibi bir bağlantısının olduğu kimse tarafından anlaşılamadı. Ancak Musk'ın arılarla ilgili paylaşımları bunlarla da sınırlı değildi. 

Musk, bu tweeti attı ve herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bunun hemen ardındansa ikinci bir paylaşım geldi.

Bu tweetlere anlam yüklemek zor olsa da Elon Musk'ın bazı takipçileri, bu arı emojisinin yeni bir Tesla B serisiyle veya Tesla'nın kamyonet modeliyle ilgili olabileceğini düşünüyorlar. Musk'ın Twitter'daki genel tavrı düşünüldüğü zaman böyle bir şeyin olması mümkün. Ancak Elon Musk, takipçilerini eğlendiriyor da olabilir. Bunu ancak zaman gösterecek.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/elon-musk-queen-meme-new-tesla-model-b-2019-8
65
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
65
3
2
2
1