Elon Musk, Osuran Tek Boynuzlu Atın Çizeri İle Arasını Düzeltti

14
12
7
2
0
Elon Musk, Osuran Tek Boynuzlu Atın Çizeri İle Arasını Düzeltti
Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, bir sanatçının eserini izinsiz kullandığı için gündeme gelmişti ancak anlaşılan işler rayına oturmuş.

Elon Musk son dönemde sosyal medyada imajını zedeleyen bir düzine olay yaşadı. Zaten genel olarak hem projeleri hem de karakteriyle hayli sansasyonel bir kişiliği olan Musk, adeta tüm işlerinin ters gittiği bir döneme girmişti. Araçlarının kazaları, üretimdeki aksamalar, işçilerle yaşananlar, iftiracılıkla suçlanmak derken başından dert eksik olmayan Musk, bir de geçtiğimiz haftalarda bir çizerin eserini izinsiz kullanmakla suçlanmıştı.

Ancak Musk ve 'Osuran Tek Boynuzlu At' (unicorn) eserinin çizeri arasında nihayet anlaşmaya varıldı. Resmin çizeri Tom Edwards, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada 'Tesla ile aramızdaki sorunu, herkesin memnun kalacağı şekilde çözdüğümüzü bildirmekten mutluluk duyuyorum. Sorunun büyümesine sebep olan bazı yanlış anlaşılmalar vardı ancak her şey çözüldüğü için çok mutluyum. Ben her zaman bir Tesla hayranıydım ve şimdi de yeniden kupalar tasarlayıp online mağazamda satmayı dört gözle bekliyorum' ifadelerine yer verdi ve bu da ortada artık bir sorun kalmadığını gösteriyor.

Elon Musk da bu 'temize çıkmayı' tahmin edeceğiniz üzere Twitter üzerinden paylaştı. Musk attığı twitlerde önce 'Osuran Tek Boynuzlu At' emojileri kullandı, sonra da Tom Edwards'ın açıklaması ile mağazasının görüntüsünü paylaştı. Sanırım her iki taraf için de iyi bir anlaşma oldu çünkü hem Musk, son zamanlarda yaşanan imaj düşüşünde olumlu bir çıkış yaşadı hem de Tom Edwards'ın eserleri hayli popülerleşti.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/22/elon-musk-farting-unicorn-agreement/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#9TxtsEpdMsqr
14
12
7
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
12
7
2
0