Game of Thrones'un Yıldızı Emila Clarke'tan Marvel'ın Gizlilik Takıntısı Hakkında Şakayla Karışık Gönderme

16
3
2
1
0
GoT yıldızı Emilia Clarke, 2022 yılında yayınlanacak Marvel'ın mini dizisi Secret Invasion'da yer alacak. Geçtiğimiz gün Jimmy Fallon'ın TV programına katılan Clarke, Marvel'ın diziyi bir sır gibi saklama konusunda çok hassas davrandığını ve başkalarına bilgi sızdırmaması için evinin önünde Marvel güvenlik ekibinin beklediğini açıkladı.

Marvel, 2022 yılında Disney+ ekranlarında yayınlanması planan mini dizi Secret Invasion için kolları sıvadı. Captain Marvel'dan sonra yaşanan olayları ve Nick Fury'nin Skrulls ile vereceği savaşı anlatacak dizide, Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke da yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde Jimmy Fallon'ın televizyon programına katılan Clarke, Marvel'ın Secret Invasion'ı gizli tutmakta ne kadar takıntılı olduğunu eleştirdi. Clarke, dizi ile ilgili herhangi bir spoiler vermemesi için Marvel'dan bir adamın evinin önünde beklediğini dile getirdi.

"Marvel güvenlik ekibi gözünü üzerimden ayırmıyor"

emilia clarke

Marvel'ın yeni dizisi Secret Invasion, hem Captain Marvel'dan sonra olanları hem de Nick Fury'nin Skrulls adlı uzaylılarla verdiği savaşı konu alacak Dizinin kadrosunda hem Captain Marvel hem de Spider-Man'de Skrull'ların lideri Talos'u canlandıran Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson, Emilia Clarke ve Christopher McDonald'ın olması kesin gözüyle bakılıyor.

Oyuncu kadrosu birer birer tamamlanırken Marvel, oyuncularının dizi hakkında herhangi bir spoiler vermemesi için son derece hassas davranıyor. Bu davranışı biraz abartılı bulan Emilia Clarke, Jimmy Fallon'un televizyon programında bazı açıklamalarda bulundu. GoT dizisinde Khaleesi rolüyle izleyicileri büyüleyen Clarke, şu ifadeleri kullandı; "Marvel güvenlik ekibi gözünü üstümden ayırmıyor. Şimdiden korkuyorum. Marvel'da konuştuğum ilk kişiler güvenlik ekibiydi ve evimin önünde birinin beklediğine eminim. Uzun süredir orada park halinde bir otomobil var ve Tanrı'ya yemin ederim ki otomobildeki kişi gizli görevde."

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/emilia-clarketan-marvelin-gizliligine-gonderme-evimin-onunde-birinin-beklediginden-eminim,LxEc4Gg8J0iYfJM0rN50zw/72DPhhryzEG0Z_rZHmCGlg
16
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
1
0