Hem Şık Hem Akıllı Emporio Armani Wear OS Akıllı Saat Tanıtıldı

12
2
2
1
0
Emporio Armani, şıklığı modern teknoloji ile birleştirmek isteyenler için şirketin yeni Wear OS akıllı saatini tanıttı.

Ünlü İtalyan giyim ve aksesuar markası Emporio Armani, şirketin yeni Wear OS akıllı saatini tanıttı. 1.19 inç AMOLED bir ekrana sahip olan akıllı saat, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 2100 işlemcisinden alıyor. Google Assistant sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan cihaz ayrıca Google Pay’i de destekliyor.

Emporio Armani Wear OS akıllı saat, kalp atış hızı sensörüne ek olarak koşu, yürüyüş gibi fitness aktivitelerinin takibi için bir GPS sensörüne sahip. Tic Health uygulamasıyla sağlık verilerinizi kontrol edebileceğiniz saat, Swimproof Technology adı verilen suya dayanıklılık teknolojisi sayesinde 3ATM’ye kadar suya karşı direnç gösteriyor.

Emporio Armani Wear OS akıllı saat, Google Pay’i desteklediği için bir NFC çipi de bulunduruyor. Cihaz hem Android hem de iOS akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor. Gümüş, siyah ve altın renk seçenekleri bulunan saat, paslanmaz çelik bir gövdeye sahip. Şirket, cihazın fiyatının 295 (~1400 TL) dolar ile 395 dolar (~1900 TL) arasında değiştiğini açıkladı.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/258454/emporio-armani-connected-wear-os-smartwatch-price-features.html
12
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
1
0